Nieuws

Voordelen Hybride warmtepomp

Lees verder.

Subsidiewijziging warmtepompen

Een warmtepomp moet vanaf 2024 minimaal energielabel A++ hebben om ISDE te ontvangen. De meeste warmtepompen voldoen al aan dit label. Warmtepompen met een energielabel A+ of lager, komen niet meer in aanmerking voor subsidie.

Lees verder.

Verhees en Van Dijk is officieel partner van STIEBEL ELTRON

Lees verder.

F-gascertificaat BRL100

Lees verder.

CO Certificering

De CO-certificering is een wettelijke regeling voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties. Voor die werkzaamheden maken we gebruik van monteurs die de Vakmanschap CO opleiding hebben afgerond en CO-gecertificeerd zijn.  Verhees en van Dijk Deurne is CO-gecertificeerd 

Lees verder.

Nieuwe projecten weer welkom

Goed nieuws!

Vanaf september 2023 gaan we weer nieuwe projecten aannemen.

Door de extreme vraag naar voornamelijk warmtepompen en de enorme hoeveelheid aan opdrachten hadden wij moeten besluiten om te stoppen met aanvragen van nieuwe klanten. Na de bouwvak hebben we weer meer inzicht in nieuwe mogelijkheden gekregen. Daardoor kunnen we weer aanvragen van nieuwe klanten in behandeling nemen.

De levertijden zijn aanzienlijk verbeterd en veel warmtepompen zijn weer uit voorraad leverbaar.

 

Maak vandaag nog een afspraak.

Als u een afspraak maakt, kunnen we u zo goed mogelijk ontvangen en kunnen we meteen voorstellen uitwerken voor het verduurzamen van uw woning.

Mail ons (info@verheesenvandijk.nl) of bel (0493-341634)

Lees verder.

Actieplan hybride warmtepomp

Lees verder.

Openingstijden showroom

Lees verder.

Remeha hybride warmtepomp werkend opgesteld in onze showroom

Lees verder.

Climate Switch van Zehnder haalt meer uit het ventilatiesysteem

De verschillende Zehnder ventilatiesystemen kunnen eenvoudig uitgebreid worden met een of meer keuzes uit de serie Climate Switch. Climate Switch is een verzameling passieve en actieve methoden (waardoor je voor elke situatie de meest optimale keuzes kunt maken) waarmee je koelte terugwint in de zomer en warmte in de winter.

Lees verder.

Nibe water/water-warmtepomp en Triple Solar PVT-panelen, een succesvolle combinatie.

Nibe water/water-warmtepomp en Triple Solar PVT-panelen vormen een succesvolle combinatie voor het duurzaam verwarmen van nieuwbouw en renovatie. De PVT panelen zetten zowel zonlicht om in elektriciteit (PV), maar leveren ook warmte aan de warmtepomp (T).

Lees verder.

Gasketelwet op 1-10 in werking: zelf je cv-ketel installeren of repareren mag straks niet meer

Op 1 oktober is het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties in werking getreden. Vanaf 1 april 2022 moeten bedrijven gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Het nieuwe stelsel moet ervoor zorgen dat het aantal ongevallen door koolmonoxide omlaag gaat.

Lees verder.

Nibe S-serie, de intelligente nieuwe generatie warmtepompen

NIBE lanceert met de S-serie warmtepompen een nieuw digitaal platform dat helpt de kosten te reduceren en tegelijk elke dag een perfect binnenklimaat creëert.

Deze nieuwe warmtepompen zullen een natuurlijk onderdeel uitmaken van Smart Homes en zo onze klanten betere kansen bieden om energie te besparen voor een groenere en gezondere wereld.

Lees verder.

Gemeentelijke subsidie op het afkoppelen van regenwater en op groene daken.

De gemeente Deurne geeft een mooie subsidie op twee maatregelen die wateroverlast helpen voorkomen: het afkoppelen van regenwater (bijvoorbeeld met het Rockflow waterbergings- en waterinfiltratiesysteem én op de aanleg van een groen dak.

Lees verder.

Nieuwbouw Duurzaamheidscentrum Verhees en van Dijk

Nieuwbouw Duurzaamheidscentrum Verhees en van Dijk Installatiebedrijf met uitgebreide informatie over warmtepompen, balansventilatie en zoneregeling

Lees verder.

Rockwool Rockflow infiltratiesysteem, waterberging en -infiltratie met veel voordelen.

Rockwool Rockflow infiltratiesysteem zorgt voor snelle wateropvang en gedoseerde afgifte dankzij steenwol-elementen. Rockflow is een effectiever waterbuffer- en infiltratiesysteem dan grind- of lavakoffers en krattensystemen. Met een grote draagkracht en volledig recyclebaar.

Lees verder.

Alira warmtepomp met een watertemperatuur tot 70°C, te gebruiken met bestaande radiatoren!

De Alpha Innotec Alira LWDV lucht/water-warmtepompen leveren een beduidend hogere cv-watertemperatuur tot 70°C, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen. Ideaal voor bestaande woningen, radiatoren kunnen blijven hangen. U kunt zonder ingrijpende bouwkundige maatregelen overstappen op een duurzame wijze van verwarmen.

De Alira warmtepompen zijn een uitstekend alternatief voor alle woningen die met een traditionele gasgestookte cv-ketel tot maximaal 1900 m³ gas verbruiken.

Lees verder.

Verhees en van Dijk expert in warmtepompen voor verwarmen en koelen

De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot expert op het gebied van warmtepompen. Met de steeds warmere zomers wordt echter het koelen van het huis, naast het verwarmen, in toenemende mate belangrijk. Hiervoor zijn NIBE water/water warmtepompen perfect. Wij kunnen het volledige traject vanaf het berekenen, het boren en de installatie voor u verzorgen.

Lees verder.

NIBE, hoogwaardige Scandinavische lucht/water warmtepompen.

Met rendementen tot wel 500% behoren de NIBE warmtepompen tot de beste en stilste warmtepompen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Daarom passen we ze in steeds meer projecten toe. NIBE heeft een uitgebreid assortiment aan lucht/water warmtepompen in zowel monoblock als SPLIT-uitvoering voor bestaande bouw en nieuwbouw. Deze modulerende warmtepompen bieden een duurzame en energiezuinige installatie voor all-electric of hybride systemen voor cv-verwarming, evt. cv-koeling en warmtapwater.

Lees verder.

We monteren vloerverwarming voortaan op tackerplaten: kostenbesparend en comfortabel.

Na een aantal praktijkproeven monteren we voortaan de leidingen van de vloerverwarming op tackerplaten in plaats van op noppenplaat. Tackerplaten zijn EPS-platen (geëxpandeerd Polystyreen, piepschuim) in diktes variërend van 20 tot 50 mm waar de vloerverwarmingsbuis met een kunststof U-clip op wordt vastgemaakt. Dit systeem heeft flinke voordelen.

Lees verder.

Vloerverwarming, ook prima aan te leggen in een bestaande woning.

Ook in een bestaande woning kunnen we probleemloos vloerverwarming aanleggen. De leidingen worden in de dekvloer ingefreesd (ook in een slakkenhuispatroon). De verwarmingsbuizen liggen net onder het niveau van de vloer. Ideaal voor een duurzame lagetemperatuurverwarming met warmtepomp en vloerverwarming.

Lees verder.

Vakbekwame ervaren fulltime monteurs, leerling monteurs en stagiairs installatietechniek gevraagd

Wij zijn een succesvolle onderneming op het gebied van installatietechniek voor woningen en bedrijfsgebouwen. Om het toenemend aantal opdrachten voor interessante projecten goed en tijdig uit te kunnen voeren, willen we ons team op termijn versterken met vakbekwame ervaren fulltime monteurs installatietechniek, leerling monteurs installatietechniek en stagiairs installatietechniek.

Lees verder.

Energieneutraal verwarmingssysteem voor de Ossenbeemd met EnviLine warmtepomp en vloerverwarming.

Vanuit onze expertise op het gebied van energieneutraal verwarmen en koelen hebben wij de Ossenbeemd geadviseerd om te kiezen voor een lagetemperatuurverwarming (LTV) met vloerverwarming en een Nefit EnviLine Monoblock warmtepomp.

Lees verder.

Een heerlijk koel huis in de warme zomer! Verhoog uw leefgenot met een Gree airconditioner.

Om uw huis in een warme zomer heerlijk koel (en dus prettig leefbaar) te houden moet de capaciteit van de airconditioner nauwkeurig afgestemd zijn op uw woning. Uw woning verdient een Gree airconditioner. Met advies en service van Verhees en van Dijk. Neem geen genoegen met een willekeurig apparaat ‘van de plank’ maar laat een specialist u adviseren over een échte oplossing. Voor een beter resultaat en lagere gebruikskosten!

Lees verder.

Nefit EnviLine warmtepomp voor verwarming en koeling.

Wij zijn er altijd heel attent om voor onze klanten nieuwe technieken te signaleren die enerzijds zorgen voor een comfortabeler leven en anderzijds zo energiezuinig en duurzaam zijn.

De Nefit EnviLine warmtepomp is zo’n nieuwe ontwikkeling in duurzaam comfort. EnviLine zorgt niet alleen voor aangename warmte, maar óók voor verkoeling in de zomer. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert EnviLine een enorme besparing op. En dat zonder ingrijpende voorzieningen als een grondboring. Ook een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig. Een gasaansluiting evenmin. EnviLine werkt op elektriciteit en is in combinatie met zonnepanelen tot 100% duurzaam.

In tegenstelling tot de meeste warmtepompen haalt Nefit EnviLine zelfs bij -20°C nog warmte uit de buitenlucht. Onder Nederlandse omstandigheden zal de warmtepomp dus altijd aan het werk zijn. Wanneer de warmte van de warmtepomp niet toereikend is, zorgt een ingebouwd verwarmingselement voor de rest.

Lees verder.

Vervang uw bad door een moderne douche. Veilig en met nauwelijks overlast!

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden.
Zeker voor senioren zorgt een comfortabele douche (eventueel voorzien van veiligheidsaccessoires) er voor dat men langer veilig thuis kan blijven wonen. Nooit meer moeizaam over de hoge rand van het bad stappen. En het vervangen van uw bad door een douche levert nauwelijks overlast op. Uw tegelwerk blijft intact en omdat we alles van tevoren nauwkeurig inmeten en plannen, kunnen we snel werken. Vaak zijn met in één dag helemaal klaar.
De douchecabines die we aanbieden zijn in een groot aantal maten te leveren. Daarnaast zijn de douches modulair samen te stellen en kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een douche is die past bij uw wensen én uw budget.

Lees verder.