Centrale verwarming van Verhees en van Dijk, vakmanschap door jarenlange ervaring.

Centrale verwarming; uw gemak, onze zorg. Het hart van ons bedrijf. Daar waar alles mee begon. Verwarming is onze passie. Voor aanleg, onderhoud en reparatie van uw cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Centrale verwarming van Verhees en van Dijk, vakmanschap door jarenlange ervaring.

Centrale verwarming met een hr-ketel voor comfortabele, energiezuinige verwarming en snel warm water.

Voor uw centrale verwarming en warm watervoorziening adviseren wij u een hoog-rendement cv-ketel. Een hr-ketel is bijzonder energiezuinig, gebruiksvriendelijk en levert praktisch onbeperkt warm water. Bij de installatie van een hr-ketel kiezen wij onvoorwaardelijk voor kwaliteit en bevelen daarom een van de ketels van Nefit-Bosch of Remeha aan. Meer over hr-ketels.

Moderne radiatoren geven niet alleen warmte, ze onderstrepen het karakter van uw interieur.

De tijd dat radiatoren alleen zorgde voor voldoende warmte, ligt al ver achter ons. In het moderne interieur kan een radiator een krachtig design-element zijn, dat het karakter van uw interieur onderstreept. Voor de radiatoren werken we bij voorkeur samen met Radson, Brugman en Vasco, drie bedrijven die een perfect product leveren, ieder met hun eigen mogelijkheden. Lees alles over onze mogelijkheden met radiatoren.

Centrale verwarming van Verhees en van Dijk, vakmanschap door jarenlange ervaring.

Verhees en van Dijk, specialist in ruimteregeling voor uw cv-installatie.

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in hoogwaardige regeltechniek voor uw cv, waardoor een perfecte warmteregeling per ruimte probleemloos mogelijk is. Het moderne gezin is dynamisch en vraagt ook om een dynamische verwarming. Met de moderne ruimteregeling kan prima op deze wensen worden ingespeeld. Alle ruimtes kunnen individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan. Meer over onze specialisatie in ruimteregeling.

Vloerverwarming in uw hele huis, ideaal in combinatie met een warmtepomp.

Vloerverwarming is een aangename en behaaglijke warmte met een geringe luchtbeweging, een verwarming die zorgt dat u geen koude voeten krijgt. Vloerverwarming is ideaal voor lage-temperatuur-verwarming in combinatie met een energiezuinige warmtepomp. Bij de keuze voor vloerverwarming hebt u een aantal verschillende mogelijkheden. Alle mogelijkheden van vloerverwarming op een rij.

Bij vloerverwarming hoort een slimme Robot pompschakelaar.

De Robot pompschakelaar is de slimme oplossing bij vloerverwarming. De pompschakelaar schakelt de pomp alleen in als er warmtevraag is. Daardoor ontstaat een energiebesparing van ± € 150,- per jaar, zodat de  terugverdientijd dus minder dan één jaar is. En daarnaast voorkomt u kalkaanslag buiten het stookseizoen. Meer over de pompschakelaar die geld bespaart én het comfort verhoogt.

Centrale verwarming van Verhees en van Dijk, vakmanschap door jarenlange ervaring.

DRU gashaarden combineren sfeer met geavanceerde, zuinige stooktechniek.

De moderne DRU gashaarden zijn een stijlvol en gezellig middelpunt van elke woning met een geavanceerde, zuinige stooktechniek. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan inbouwhaarden in de z.g. slim line uitvoering die praktisch compleet lijstloos zijn. U hebt daardoor een volledig zicht op het vuur. Daarnaast zijn er ook diverse typen vrijstaande haarden leverbaar. Lees alles over de DRU gashaarden en onze installatiemogelijkheden.

Airconditioning (koelen en eventueel verwarmen) voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of bedrijf.

Een goed binnenklimaat in uw huis of bedrijf draagt in belangrijke mate bij tot uw welbevinden. Mensen voelen zich prettiger in een schone, frisse lucht. Ze zijn opgeruimder en komen tot betere prestaties. Wij kunnen u prima adviseren over een klimaatbeheersingssysteem en uiteraard kunnen we ook voor de installatie zorgen. Meer over onze mogelijkheden met slimme airconditioning…

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent.

Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan.  Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft.

Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ voor centrale verwarming, gas- en waterinstallaties

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector.. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine centrale verwarmingsinstallaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg. Lees meer over wat wij als erkend installateur voor u kunnen betekenen.

Service en onderhoud van uw centrale verwarming met een cv-ketel of hr-ketel onderhoudscontract.

Service en onderhoud van uw verwarmingsketel is van levensbelang voor het ongestoord functioneren van uw cv-ketel of hr-ketel. Goed onderhoud voorkomt veelal uitval. Verwarmingsketels horen op gezette tijden worden geïnspecteerd en gereinigd. Lees meer over onze onderhoudscontracten.