Verhees en van Dijk, uw ervaren loodgietersbedrijf voor vakkundig loodgieterswerk.

Wij zijn goed in loodgieterswerk: het aanleggen van installaties in woningen en andere gebouwen.  Waterleiding, riolering, gasleidingen en ventilatie. Het hoort allemaal bij het loodgieterswerk.

Elke toepassing vraagt om een eigen ontwerp. Iedere installatie moet doelmatig en veilig zijn, aangepast aan de specifieke wensen van de gebruiker.
Van een lekkende badkamerkraan, tot de aanleg van compleet nieuwe water-, gas- of rioolinstallaties, U kunt u bij ons terecht voor alle loodgieterswerk.

Verhees en van Dijk, uw ervaren loodgietersbedrijf voor vakkundig loodgieterswerk.

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent.
Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft.
Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Verhees en van Dijk, uw ervaren loodgietersbedrijf voor vakkundig loodgieterswerk.

Erkend installateur loodgieterswerk

Dankzij onze jarenlange ervaring en regelmatige scholing staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken volgens de nieuwste technieken, maar ook ambachtelijke loodsolderingen voeren wij soms nog uit.
Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine technische installaties – of dat nu gas of water is- voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg.
Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.
Onze professioneel ingerichte bussen zijn voorzien van bijna alle materialen en gereedschappen zodat we efficiënt kunnen werken.

Zacht water met een Lubron waterontharder

Waterleiding

Voor het installeren van een waterleidinginstallatie in uw woonhuis tot en met de engineering en montage van complete waterleidinginstallaties voor uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Uiteraard aangelegd volgens alle geldende voorschriften.
Ook met het aanleggen van legionella-veilige warmwaterinstallaties hebben we veel ervaring.Het leidingwater in de omgeving van Deurne, Asten en Someren is, zoals u wellicht weet, redelijk hard (tussen 8,5 en 10,0°dH), maar ook in veel andere gebieden komt hard water voor. Al bij een hardheid boven de 5°dH krijgt u last van kalkaanslag in uw apparatuur (wasmachine, vaatwasser, boiler, etc.) en op uw sanitair. Daarom bevelen wij standaard een waterontharder aan. Met deze waterontharder krijgt u zacht, kalkvrij water uit alle kranen in uw huis. Dus een groter comfort en nergens geen kalkaanslag meer. We vertellen u er graag meer over.

Gasleiding

Verhees en van Dijk is ook uw betrouwbare partner voor het aanleggen van gasinstallaties, of dat nu voor uw woning of voor uw bedrijfspand is. We installeren volgens de waarborgcriteria en de laatste normen welke zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Vuil- en schoonwaterriolering, hemelwaterafvoer

We hebben veel ervaring in het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwaterrioleringssystemen. Niet alleen uitgevoerd in PVC, maar voor speciale gevallen ook in PP of PE met spiegellasverbindingen.

Lapinus Rockflow infiltratiesysteem, snelle wateropvang, gedoseerde afgifte

Rockwool Rockflow infiltratiesysteem, snelle wateropvang, gedoseerde afgifte

Door het veranderende klimaat komen er meer heftige buien voor. Het is dan ook steeds wenselijker (en in verschillende gemeenten al voorschrift) dat het hemelwater op het eigen terrein opgevangen en geïnfiltreerd wordt.

Het Rockwool Rockflow infiltratiesysteem zorgt voor snelle wateropvang en gedoseerde afgifte dankzij steenwolelementen. Rockflow is een effectiever waterbuffer- en infiltratiesysteem dan grind- of lavakoffers en krattensystemen. Met een grote draagkracht en volledig recyclebaar. Meer over het innovatieve Rockflow systeem…

Uiteraard realiseren we ook hemelwaterafvoersystemen in pvc, zink of koper. Lees meer informatie over onze mogelijkheden in zinkwerk.

Keukens

Bij aanschaf van een nieuwe keuken, moet u er vaak zelf voor te zorgen dat alle gasleidingen, waterleidingen en afvoeren op de juiste plek zitten. Vanzelfsprekend verzorgen we deze installaties graag voor u.

Mail ons als u meer wilt weten over onze mogelijkheden in loodgieterswerk of voor een offerte. We laten u graag zien dat we een bijzonder loodgietersbedrijf zijn, waar de klant geen ordernummers is, maar een naam. Waar u te maken krijgt met gedreven vakmensen, die er een eer in stellen van ieder klus een perfecte klus te maken.