Verhees en van Dijk, uw ervaren loodgietersbedrijf voor vakkundig loodgieterswerk.

Wij zijn goed in loodgieterswerk: het aanleggen van installaties in woningen en andere gebouwen. Waterleiding, riolering, gasleidingen en ventilatie

Elke toepassing vraagt om een eigen ontwerp. Iedere installatie moet doelmatig en veilig zijn, aangepast aan de specifieke wensen van de gebruiker.
Van een lekkende badkamerkraan, tot de aanleg van compleet nieuwe water-, gas- of rioolinstallaties, U kunt u bij ons terecht voor alle loodgieterswerk.

Verhees en van Dijk, uw ervaren loodgietersbedrijf voor vakkundig loodgieterswerk.

Erkend installateur loodgieterswerk

Dankzij onze jarenlange ervaring en regelmatige scholing staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken volgens de nieuwste technieken, maar ook ambachtelijke loodsolderingen voeren wij soms nog uit.
Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Ook heeft Verhees en van Dijk meerdere certificaten behaald. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine technische installaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg.

Waterleiding

Voor het installeren van een waterleidinginstallatie in uw woonhuis tot en met de engineering en montage van complete waterleidinginstallaties voor uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Uiteraard aangelegd volgens alle geldende voorschriften.
Ook met het aanleggen van legionella-veilige warmwaterinstallaties hebben we veel ervaring. Het leidingwater in de omgeving van Deurne, Asten en Someren is, redelijk hard (tussen 8,5 en 10,0°dH), maar ook in veel andere gebieden komt hard water voor. Al bij een hardheid boven de 5°dH krijgt u last van kalkaanslag in uw apparatuur en op uw sanitair. Daarom bevelen wij standaard een waterontharder aan. Met deze waterontharder krijgt u zacht, kalkvrij water uit alle kranen in uw huis. Dus een groter comfort en nergens geen kalkaanslag meer. 

Gasleiding

Verhees en van Dijk is ook uw betrouwbare partner voor het aanleggen van gasinstallaties, of dat nu voor uw woning of voor uw bedrijfspand is. We installeren volgens de waarborgcriteria en de laatste normen welke zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Vuil- en schoonwaterriolering, hemelwaterafvoer

We hebben veel ervaring in het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwaterrioleringssystemen. Niet alleen uitgevoerd in PVC, maar voor speciale gevallen ook in PP of PE met spiegellasverbindingen.

Lapinus Rockflow infiltratiesysteem, snelle wateropvang, gedoseerde afgifte

Rockwool Rockflow infiltratiesysteem, snelle wateropvang, gedoseerde afgifte

Het Rockwool Rockflow infiltratiesysteem zorgt voor snelle wateropvang en gedoseerde afgifte dankzij steenwolelementen. Rockflow is een effectiever waterbuffer- en infiltratiesysteem dan grind- of lavakoffers en krattensystemen. Met een grote draagkracht en volledig recyclebaar. Meer over het innovatieve Rockflow systeem. Uiteraard realiseren we ook hemelwaterafvoersystemen in pvc, zink of koper. Lees meer informatie over onze mogelijkheden in zinkwerk.

Keukens

Bij aanschaf van een nieuwe keuken, moet u er vaak zelf voor te zorgen dat alle gasleidingen, waterleidingen en afvoeren op de juiste plek zitten. We verzorgen deze installaties graag voor u.

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk

Bij al projecten die we uitvoeren werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden in loodgieterswerk of voor een offerte. We laten u graag zien dat we een bijzonder loodgietersbedrijf zijn, waar de klant geen ordernummers is, maar een naam. Waar u te maken krijgt met gedreven vakmensen, die er een eer in stellen van ieder klus een perfecte klus te maken.