Nefit-Bosch Compress 3400i AWS warmtepompen

Nefit Bosch introduceert een serie split warmtepompen, de Compress 3400i AWS. Met een brede range all-electric en hybride varianten zijn de nieuwe luchtwarmtepompen geschikt voor zowel BENG-nieuwbouw, als renovatie van bestaande verwarmingsinstallaties.

 Belangrijkste voordelen:

  • een hoge COP
  • installatie- en onderhoudsgemak
  • een concurrerende prijsstelling

Zowel de binnen-, als de buitenunits komen uit eigen huis, zodat kwaliteit en systeembetrouwbaarheid geborgd zijn. Het vermogensbereik is 4 tot 14 kW. Naast een compacte binnenunit is er een staande binnenunit met geïntegreerde warmwaterbereiding. De Compress 3400i biedt hoogwaardige, nieuwe technologie voor de prijs van een instapmodel.

Drie-in-een oplossing voor BENG

Naast verwarming en warm water kan de Compress 3400i, in combinatie met een lagetemperatuur afgiftesysteem, ook zorgen voor topkoeling. Alle modellen hebben een kwaliteitsverklaring en voldoen aan de eisen voor BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen). Het koudemiddel met een laag GWP (R32) draagt bij aan kleinere ecologische voetafdruk.

Draadloos verbonden met nieuwe app

Inbedrijfstelling en service zijn intuïtief, dankzij de HMI410 interface, die standaard is voor alle nieuwe warmtepompen van Nefit Bosch. Het systeem kan op afstand worden beheerd via HomeCom Pro, het installateursplatform van Bosch. Voor gebruikers is er de nieuwe HomeCom Easy app. Meer informatie over HomeCom Pro.

Subsidie voor energiebesparing. Plus verschillende mogelijkheden om extra te lenen.

De overheid is er veel aan gelegen om een inhaalslag te maken met energiebesparende maatregelen. Daarom is er nu subsidie voor energiebesparing bij investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en de investering van 5 typen isolatiemaatregel. Plus dat er verschillende mogelijkheden zijn om extra te lenen. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.  

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of een offerte.