Service en onderhoud van uw airconditioning met een maatwerk onderhoudsabonnement.

Service en onderhoud van uw airconditioning is van wezenlijk belang voor het ongestoord functioneren. Voor een bedrijfszekere en ononderbroken werking van uw installatie is deskundig onderhoud noodzakelijk. Immers, goed onderhoud voorkomt uitval. Airconditioninginstallaties horen op regelmatige tijden te worden gereinigd en geïnspecteerd. Het heeft een gunstig effect op het energiegebruik en bovendien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Service en onderhoud van uw airconditioning met een maatwerk onderhoudsabonnement.

Een airconditioning onderhoudsabonnement betekent meer zekerheid

Wanneer u een onderhoudsabonnement afsluit wordt uw airconditioning periodiek door onze servicemonteur volledig schoongemaakt, nagekeken, volgt een controle op de juiste werking en eventuele tekorten en worden de condensafvoeren getest. Tevens wordt de installatie (en de omgeving) gecontroleerd op veiligheid. Zo bent u verzekerd van een veilige en optimaal functionerende airconditioning.

Onderhoudsabonnement voor uw airconditioning is bij ons maatwerk

Service en onderhoud zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Wij beseffen als geen ander dat klanttevredenheid niet met kopen alleen tot stand komt. Een goede service is minstens zo belangrijk en daar staan wij voor. Zeven dagen per week; vierentwintig uur per dag.
Omdat elke airconditioning weer anders is, zijn de onderhoudsabonnementen die we aanbieden maatwerk. Afhankelijk van de installatie én van uw wensen maken we een op maat gesneden onderhoudsabonnement voor uw airconditioning. Zodat u precies het onderhoud krijgt wat u wenst en toch nooit te veel betaalt.
We maken graag een persoonlijk airconditioning onderhoudsabonnement voor u. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Snelle service bij storing aan uw airconditioning

Als u bij ons een onderhoudsabonnement voor uw airconditioning hebt en er treedt onverhoopt toch een storing op, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse om de storing te verhelpen. U betaalt dan geen voorrijdkosten en ongeacht het tijdstip betaalt u één en hetzelfde uurtarief. Dat geldt dus ook voor 's avonds en in de weekenden.