Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering.

In sanitair kunnen wij heel veel voor u betekenen. Van functionele badkamers tot en met het verwennende wellness met stoomcabines, infrarood of sauna. Maar ook de renovatie van uw toilet.

Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering

Vervang uw bad door een veilige douche.

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden. Meer info over het zonder overlast vervangen van uw bad door een veilige douche

Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering

Verhees en van Dijk, ervaring in ontwerpen en installatie

Wij hebben een grote ervaring in het ontwerpen en realiseren van badkamers. We zijn volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en we zijn uitstekend in staat uw persoonlijke wensen te vertalen naar een comfortabele badkamer, uiteraard binnen het gestelde budget.
Bij onze speciale showroom in Nederweert kunt u uw eigen badkamer samenstellen en laten offreren. Enthousiast en deskundig personeel zal u hierbij graag ondersteunen. Ook met de eventuele bouwkundige aanpassingen kunnen wij u verder helpen. Lees meer over onze mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen.

Neem contact met ons op voor advies over sanitair of voor een afspraak.