Bij de volledige installatie van sanitair nemen we u dus ook alle bouwkundige zorgen uit handen.

Bij de installatie van nieuw sanitair, bijvoorbeeld in uw badkamer, komt veel kijken. Natuurlijk zorgen wij voor een perfecte installatie met een technisch verantwoord leidingnet (zowel water als gas, maar ook de afvoer). Maar daarnaast kunnen we ook alle bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen. Dus nieuwe voorzet- op scheidingswanden, tegelwerk, stucwerk, ja, zelf grotere verbouwingen zoals een nieuwe aanbouw, plaatsen van een nieuwe dakkapel om meer licht binnen te laten, etc.

Bij de volledige installatie van sanitair nemen we u dus ook alle bouwkundige zorgen uit handen.

Samenwerking met betrouwbare partners

We zijn prima ingevoerd in de regionale bouwwereld. We werken voor veel bedrijven en zien met eigen ogen wie goed werk levert. Bij het realiseren van grotere bouwkundige aanpassingen werken we dan ook graag samen met vertrouwde collega-bouwbedrijven. Collega’s waarvan we weten dat ze vakwerk maken en die garant staan voor een soepele bouwproductie. Vakmensen waar u van op aan kunt. 

Maar altijd houden wij de regie. Wij zijn uw aanspreekpunt en dragen de eindverantwoordelijkheid. Wij nemen u alle zorgen uit handen en garanderen u dat het eindresultaat onberispelijk is.
Het enige wat u hoeft te doen, is uw keuze maken uit alle mogelijkheden die er tegenwoordig op sanitairgebied zijn. En dat is al lastig genoeg. Voor al het andere zorgen wij.

Wij denken graag met u mee over de volledige installatie van sanitair, inclusief uw kleine of grote verbouwing. Als we al in een vroeg stadium met u rond de tafel gaan, kunnen we onze kennis en ervaring optimaal inbrengen voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Mail ons maar, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.