Vervang uw bad door een moderne douche. Veilig en met nauwelijks overlast!

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden.

Vervang uw bad door een moderne douche. Veilig en met nauwelijks overlast!

We moeten langer thuis blijven wonen, maar dan wel op een veilige manier!

Door het bad te vervangen door een veilige douche worden onveilige situaties voorkomen. Vooral ook omdat de douches die we plaatsen voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld een ondersteuningsbeugel, opklapbaar zitje en douchebak met antislipbehandeling. Daardoor is in- en uitstappen niet langer onveilig en de kans op uitglijden minimaal.

Het vervangen van uw bad door een douche levert nauwelijks overlast op.

 Uw tegelwerk blijft intact, we plaatsen de nieuwe douche over het bestaande tegelwerk, door de achterwanden blijft het tegelen van de wand tot een minimum beperkt. Soms is het helemaal niet nodig.
Omdat we alles van tevoren nauwkeurig inmeten en plannen, kunnen we snel werken. Vaak zijn met in één dag helemaal klaar, maar langer dan een paar dagen duurt het nooit. Dus u kunt snel en zonder overlast van uw nieuwe douche genieten.

U hebt een grote keuze uit maten en uitvoeringen.

De douchecabines die we aanbieden zijn in een groot aantal maten te leveren, zodat de nieuwe douche praktisch altijd nauwkeurig op de plaats van uw oude bad geplaatst kan worden. De lengtematen lopen van 120 tot 170 cm, de breedte van 70 tot 90 cm.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een douche is die past bij uw budget. De douches zijn modulair samen te stellen, dus we kunnen aan al uw wensen voldoen. Uiteraard kan de douche voorzien worden van een antikalkbehandeling die de kalk- en bacterievorming grotendeels voorkomt.

Wij zijn uw ideale partner voor het vervangen van uw bad door een veilige douche.

Verhees en van Dijk is een installatiebedrijf met gedreven, ervaren vakmensen waardoor we elke installatieklus probleemloos uit kunnen voeren.
Bij het vervangen van een bad door een douche werken we (om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken) met een stappenplan.

  • We komen bij u langs om de huidige situatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.
  • U ontvang een duidelijke offerte waarin we alle werkzaamheden op hebben genomen.
  • Als u akkoord bent met de offerte gaan we de materialen bestellen en het werk plannen.
  • Op de afgesproken dag komen we uw bad verwijderen en de nieuwe douche plaatsen. Uiteraard zorgen we dat uw badkamer schoon achter blijft.
  • Na een droogtijd van een paar dagen, kunt u genieten van uw nieuwe, veilige douche.

Wilt u meer weten over het vervangen van uw bad door een moderne douche, neem dan contact met ons op, we maken dan snel een afspraak.