Wij zijn uw perfecte partner voor sanitair: badkamer, douche, stoomcabine, toilet inclusief bouwkundige aanpassingen.

Zorgvuldig uitgekozen en goed geïnstalleerd sanitair draagt in belangrijke mate bij aan uw welbevinden. Of het nu gaat om een complete eigentijdse badkamer, een nieuwe douche, een luxe stoomcabine of de vervanging van een toilet, wij zorgen dat het perfect geïnstalleerd wordt.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

Wij zijn uw perfecte partner voor sanitair: badkamer, douche, stoomcabine, toilet inclusief bouwkundige aanpassingen.

Sanitair van ontwerp tot uitvoering

Een comfortabel ingerichte badkamer vervult een centrale rol in uw huis. De badkamer is immers de plaats waar u 's ochtends de dag vrolijk begint én het rustpunt voordat u 's avonds naar bed gaat. Daarnaast kan het ook een perfecte plaats zijn voor een privé-moment gedurende de dag. Bij een speciale showroom kunt u uw eigen badkamer samenstellen en laten offreren. Lees meer over al onze mogelijkheden in sanitair .

Vervang uw bad door een veilige douche.

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden. Meer info over het zonder overlast vervangen van uw bad door een veilige douche...

We nemen u dus ook alle bouwkundige zorgen uit handen.

Wij zorgen voor een perfecte installatie met een technisch verantwoord leidingnet (zowel water als gas, maar ook de afvoer). Maar daarnaast kunnen we ook alle bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen. Wij nemen u alle zorgen uit handen en garanderen u dat het eindresultaat onberispelijk is. Meer over de bouwkundige service zonder zorgen.

Wij zijn uw perfecte partner voor sanitair: badkamer, douche, stoomcabine, toilet inclusief bouwkundige aanpassingen.

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk.

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent.
Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft.
Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Wij denken graag met u mee over uw nieuwe sanitair, inclusief uw kleine of grote verbouwing. Als we al in een vroeg stadium met u aan tafel gaan, kunnen we onze kennis en ervaring optimaal inbrengen voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Mail ons maar, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.