Installatietechniek door ervaren vakmensen voor duurzame energie, verwarming, loodgieterswerk en sanitair.

Verhees en Van Dijk Installatietechniek BV

Wij zijn een installatiebedrijf met gedreven, ervaren vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.
De oorsprong van Verhees en van Dijk ligt zo'n 40 jaar terug toen Frans Verhees een installatiebedrijf voor centrale verwarming oprichtte. In de jaren daarna heeft het bedrijf zich gestaag ontwikkeld en is het werkterrein verbreed naar een allround installatiebedrijf met als speerpunten duurzame energie, centrale verwarming, loodgieterswerk en sanitair. In 2018 is Rick Rongen als vennoot toegetreden.

Installatietechniek door ervaren vakmensen voor duurzame energie, verwarming, loodgieterswerk en sanitair.

In 2021 hebben we ons nieuwe bedrijfspand, het Duurzaamheidscentrum, betrokken aan de Industrieweg 7, 5753 PB Deurne

Voor onze openingstijden, zie pagina Contact

Op al onze leveringen zijn van toepassing de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden consumentenwerk installerende bedrijven van Techniek Nederland , waarvan wij u een exemplaar kunnen doen toekomen. Ook kunt u op de pagina Downloads de Algemene voorwaarden Techniek Nederland en de algemene leveringsvoorwaarden downloaden.

Erkend installatiebedrijf met ervaren vakmensen

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector.

Met ons team van vakmensen zijn we uitstekend in staat om elke installatieklus perfect uit te voeren. We zorgen er voor dat we voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen en maken er een sport van elkaar scherp te houden.

Verhees en van Dijk, erkend installatiebedrijf met ervaren vakmensen

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent.
Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft.
Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Wij zijn dealer van gerenommeerde merken

Wij zijn dealer van gerenommeerde merken

Wij gaan voor kwaliteit. Natuurlijk in ons werk, maar zeker ook in de producten die wij adviseren.