Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland,de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine technische installaties – of dat nu gas of water is- voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg.

Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ

Veiligheid dankzij de Techniek Nederland en InstallQ erkende vakman

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas of water is - maakt uw leven een stuk plezieriger. Techniek Nederland en InstallQ installateur Verhees en van Dijk beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen.

We hebben veel ervaring en kennen de laatste technieken.

Door voortdurende training en scholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo zijn we altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.
We vertellen u graag waarom we als erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ de beste partner zijn om uw gasleiding of waterleiding aan te leggen. Mail ons voor een afspraak of een offerte.