Airconditioning (koelen en eventueel verwarmen) voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of bedrijf.

Een goed binnenklimaat draagt in belangrijke mate bij tot uw welbevinden. Wij kunnen u adviseren over een klimaatbeheersingssysteem en uiteraard kunnen we ook voor de installatie zorgen.

Wij beschikken over F-gassengecertificeerde monteurs, zodat we probleemloos en veilig airco-installaties aan kunnen leggen én kunnen onderhouden.

Airconditioning (koelen en eventueel verwarmen) voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of bedrijf .

De volledige installatie van airconditioning in één hand

Wij verzorgen de volledige installatie, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zelf. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over allerlei toeleveranciers. Veel wordt gedaan door onze eigen monteurs en voor speciale, bouwkundige werkzaamheden hebben wij een heel netwerk van betrouwbare bedrijven. Maar in alle gevallen voeren wij de regie. En uiteraard zorgen we ook voor veilig onderhoud aan uw airconditioning.

Airconditioning op maat.

We  inventariseren eerst al uw wensen en komen dan met een op maat gesneden advies. Of het nu gaat om de airco voor uw slaapkamer, uw wijnkoeling of het complete klimaatbeheersingssysteem.
Een goed ontworpen en geïnstalleerd systeem zorgt voor jarenlang comfort zonder tochtverschijnselen.

Uw woning verdient een Gree airconditioner met advies en service van Verhees en van Dijk.

Om uw huis in een warme zomer heerlijk koel te houden moet de capaciteit van de airconditioner nauwkeurig afgestemd zijn op uw woning. Alleen dan is er sprake van een rendabele investering voor voldoende koelcapaciteit tegen lage energiekosten. Kies voor een Gree airconditioner waarmee u perfect kunt koelen en, indien nodig, ook kunt verwarmen.

Een paar voorbeelden van de airconditioners die wij u kunnen bieden:

Wandmodel Gree Clivia 

Energiezuinig A+++

De Gree Clivia is een wandmodel airconditioner met energieklassen A+++

De Gree Clivia heeft een breed scala aan funcies voor een maxilmale efficiëntie, is voorzien an een strak disign en standaard uitgerust met Wifi. Het strakke disign in mat zuiver wit gaat moeiteloos op in elk gewenst interieur. De Clivia biedt intelligentie, technologie, kwaliteit en staat garant voor ultiem gebruikerscomfort. 

Wandmodel Gree Fairy 

Energiezuinig A++

De Gree Fairy is een wandmodel airconditioner met energieklassen A++

De Gree Fairy staat bekend om zijn strakke en klassieke design, is standaar vorrzien van WiFi en heeft een breed scala aan functies. Dit maakt de Fairy de beste keuze in prestatie en toepassing in kantoor of huis. Ook beschikbaar in het zilver.

Brochures met alle technische informatie (pdf) kunt u downloaden op de pagina DownloadsNeem contact met ons op voor gedetailleerde informatie, advies of een maatwerk-offerte.