Verhees en Van Dijk installatietechniek is CO-gecertificeerd

De wet op de gasketels treedt op 1 april 2023 in werking. Dit houd in dat alleen een gecertificeerd bedrijf onderhoud, reparatie en de plaatsing van gasgestookte toestellen mag uitvoeren. Verhees en van Dijk is een officieel CO-gecertificeerd bedrijf. 

 

Werkzaamheden aan gasbrandinstallaties.

Het warme water uit de kraan en gebouwen worden nog vaak verwarmd door een gasverbrandingsinstallatie. Denk bijvoorbeeld aan een cv-ketel of een kachel.

De CO-certificering is een wettelijke regeling voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties. Voor die werkzaamheden maken we gebruik van monteurs die de Vakmanschap CO opleiding hebben afgerond en CO-gecertificeerd zijn. Wij zijn er daarom ook zeker van dat de werkzaamheden wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen volgens de geldende eisen en normen. Waarbij veiligheid en duurzame energie voorop staat. 

Verhees en van Dijk is officieel geaccrediteerd houder van het BRL 6000-25 certificaat met registratienummer K-02112570/1. Ook kunt u ons terug vinden in het kwaliteitsregister van De Echte Installateur en op de website van centraal register techniek.

Voor vragen of een afspraak met een erkende monteur kunt u het contactformulier invullen.

Certificeringen | Schermer installatietechniek B.V.Witte Installatie CO-VRIJ gecertificeerd - witte