Moderne radiatoren geven niet alleen warmte, ze onderstrepen ook het karakter van uw interieur.

De tijd dat radiatoren alleen zorgde voor voldoende warmte, ligt al ver achter ons. In het moderne interieur kan een radiator een krachtig design-element zijn, dat het karakter van uw interieur onderstreept.
In uw woonkamer kunt u werken met mooie paneelradiatoren, desgewenst in een passende kleur gespoten.

Moderne radiatoren geven niet alleen warmte, ze onderstrepen het karakter van uw interieur.

In de hal combineert u bijvoorbeeld een verticale designradiator met een geïntegreerde spiegel. En voor de badkamer hebben we elegant vormgegeven radiatorbuizen, die uiteraard ook als handdoekenrek te gebruiken zijn. Maar natuurlijk zijn er ook nog de traditionele ledenradiatoren die zorgen voor een nostalgische look. De diverse radiatoren kunnen (afhankelijk van het type) afgewerkt worden in een uitgebreid pallet RAL kleuren maar ook in trendy licht gestructureerde metaalkleuren of extra matte natuurtinten.
Wij laten u graag kennis maken met alle design-mogelijkheden en adviseren u vanuit ons vakmanschap over de inpassing in uw centrale verwarmingsinstallatie. Als u ons een mailtje stuurt nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor de radiatoren werken we bij voorkeur samen met Radson, Brugman en Vasco, drie bedrijven die een perfect product leveren, ieder met hun eigen mogelijkheden.

Radson radiatoren

Radson radiatoren

Radson biedt een zeer uitgebreid programma radiatoren die beantwoorden aan alle smaken en vereisten. In het uitgebreide gamma vindt u vast en zeker precies wat u nodig hebt om uw interieur extra glans te geven. Niet alleen op het vlak van warmteafgifte en controleerbaarheid maar zeker ook op het vlak van vormen, stijlen en kleuren.
De radiatoren van Radson kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’ : twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal. Die innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vorm van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte en een snelle opwarming.
In het programma van Radson vindt u een ruim assortiment paneel-, plint-, kolom-, badkamer-, designradiatoren én vloerverwarming.
Op elke radiator van Radson krijgt u 10 jaar garantie.

Brugman radiatoren

Brugman radiatoren

Het Brugman assortiment is opgedeeld in vier verschillende productgroepen.

  • In de Casual Line zijn de vertrouwde paneelradiatoren opgenomen. Het gaat hierbij om standaard radiatoren die optioneel verkrijgbaar zijn met omkasting, vlakke voorkant en onderaansluiting.
  • Onder de Classic Line vallen alle types ledenradiatoren of kolomradiatoren. Deze nostalgische producten maken reeds lang deel uit van het productenprogramma.
  • Speciaal voor uw projecten heeft Brugman een uitgebreide Project Line. De Project Line biedt u een assortiment rechte en gebogen badkamerradiatoren.
  • In de Piano-Line vallen de luxe paneelradiatoren met een strakke vlakke voorplaat en omkasting. Met de drie radiatoren uit de Brugman Piano-Line kunt u de gehele woning in één stijl inrichten. De modellen Piano-Uni, Piano-Mini en Piano-Verti M zijn voorzien van een identieke omkasting en vlakke voorzijde, waardoor een luxe eenheid ontstaat.

De nieuwe E-Panel radiatoren bieden intelligente warmte en garanderen een stabiele, precieze temperatuur. De begrenzing van de interne thermostaat beveiligt de radiator doeltreffend tegen oververhitting.

Vasco designradiatoren

Vasco designradiatoren

Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Deze designkwaliteit maakt samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco-radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.
Vasco designradiatoren zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit zijn de basis van het ontwerpproces. Alle producten worden vormelijk nauwkeurig bestudeerd zodat lasnaden, ophangingen, aansluitingen, ontluchter, … zo weinig mogelijk storen.

U ziet het, met radiatoren hebt u vandaag de dag ongekende mogelijkheden. Reden te meer voor een gedegen advies van een vertrouwde vakman. Wij laten u daarom graag kennis maken met alle mogelijkheden en adviseren u deskundig over de inpassing in uw centrale verwarmingsinstallatie. Als u ons een mailtje stuurt nemen zo snel mogelijk contact met u op.