Service en onderhoud van uw centrale verwarming met een cv-ketel onderhoudsabonnement.

Service en onderhoud van uw verwarmingsketel is van levensbelang voor het ongehinderd functioneren van uw cv-ketel. Goed en planmatig onderhoud voorkomt veelal uitval. Verwarmingsketels horen daarom op gezette tijden worden gereinigd en geïnspecteerd. Dit verkleint de kans op schade.

Service en onderhoud van uw centrale verwarming met een cv-ketel onderhoudsabonnement.

Een onderhoudsabonnement van Verhees en van Dijk voor uw cv-ketel betekent zekerheid.

Wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement afsluit wordt uw cv-ketel periodiek door onze servicemonteur gecontroleerd en schoongemaakt. Bij deze periodieke beurt wordt daarnaast de ketel opnieuw afgesteld en wordt de cv-ketel (en de omgeving) gecontroleerd op veiligheid. Zo bent u verzekerd van een veilige en optimaal functionerende centrale verwarming.

Onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel is bij ons maatwerk.

Service en onderhoud zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Wij beseffen als geen ander dat klanttevredenheid niet met kopen alleen tot stand komt. Een goede service is minstens zo belangrijk en daar staan wij voor. Zeven dagen per week; vierentwintig uur per dag.
Omdat elke centrale verwarming weer anders is, zijn de onderhoudsabonnementen die we aanbieden maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en de installatie maken we een op maatwerk onderhoudsabonnement voor uw centrale verwarming. Zodat u precies het onderhoud krijgt wat u wenst en toch nooit te veel betaalt.
We maken graag een persoonlijk centrale verwarming onderhoudsabonnement voor u. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Snelle service bij storing aan uw centrale verwarming.

Als er, ondanks het regelmatige onderhoud, toch onverhoopt een storing optreedt in uw centrale verwarming, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse om de storing te verhelpen. Omdat u een onderhoudscontract hebt, betaalt u geen voorrijdkosten en ongeacht het tijdstip betaalt u één en hetzelfde uurtarief. Dat geldt dus ook voor 's avonds en in de weekenden.