Service en onderhoud van uw duurzame energie installatie, centrale verwarming of airconditioning. Plus thermografisch onderzoek als basis voor energiebesparing.

Voor het storingsvrij functioneren is service en onderhoud aan uw duurzame energie installatie, centrale verwarming of airconditioning is van het grootste belang. Planmatig en vakkundig uitgevoerd onderhoud voorkomt veelal uitval. Uw verwarmingsinstallatie hoort daarom op gezette tijden te worden gereinigd en geïnspecteerd.

Service en onderhoud van uw duurzame energie installatie, centrale verwarming of airconditioning.

Service en onderhoud door Verhees en van Dijk geeft zekerheid.

Als u het onderhoud door ons laat uitvoeren (met een onderhoudscontract) wordt uw duurzame energie installatie, cv-ketel of airconditioning periodiek door onze servicemonteur gecontroleerd en schoongemaakt.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

Voor uitgebreidere informatie over service en onderhoud aan uw duurzame energie installatie, klik hier

Voor uitgebreidere informatie over service en onderhoud aan uw cv-ketel, klik hier

Voor uitgebreidere informatie over service en onderhoud aan uw airconditioning, klik hier

Thermografisch onderzoek, een slimme bijdrage aan energiebesparing. Plus verhoogde veiligheid van uw woning of bedrijfsgebouw.

Bij een thermografische inspectie wordt met een handscanner een warmtebeeld  (van een gedeelte) van uw installatie of gebouw gemaakt. Elke installatie en elk gebouw produceert warmte. Soms weinig (uw elektrisch leidingnet), soms meer, zoals uw centrale verwarming. Door middel van thermografie kunnen we de temperaturen en daarmee de temperatuurverschillen heel nauwkeurig vastleggen en in een beeld laten zien. Op die manier is heel precies vast stellen waar eventuele overbelastingen zitten, waar iets niet goed functioneert of (bij een gebouw) er warmtelekken of koudebruggen zitten.
Na een inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport met de bevindingen en de eventueel te nemen maatregelen. Plus een overzicht van de daarbij horende investeringen en besparingen.
Meer informatie over het thermografisch onderzoek zoals wij dat aanbieden…

Snelle service bij storing aan uw centrale verwarming, duurzame energie installatie of airconditioning.

Als er, ondanks het regelmatige onderhoud met een servicecontract, toch een storing optreedt, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse. Omdat u een contract hebt, betaalt u geen voorrijdkosten en ongeacht het tijdstip betaalt u één en hetzelfde uurtarief. Dat geldt dus ook voor 's avonds en in de weekenden.

Service en onderhoud is bij ons maatwerk.

Service en onderhoud zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Goede service en onderhoud zijn minstens zo belangrijk als kopen (en misschien nog wel belangrijker) en daar staan wij voor. Zeven dagen per week; vierentwintig uur per dag.
Afhankelijk van uw wensen en de installatie maken we een op maatwerk servicecontract voor uw duurzame energie installatie, centrale verwarming of airconditioning. Zodat u precies het onderhoud krijgt wat u wenst en toch nooit teveel betaalt.
We maken graag een persoonlijk servicecontract voor u. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.