Verhees en Van Dijk is officieel partner van STIEBEL ELTRON

Verhees en Van Dijk installatietechniek, kondigt met trots aan dat het bedrijf officieel partner is van Stiebel Eltron. Een toonaangevend bedrijf dat producten ontwikkelt en produceert voor duurzaam opgewekte energie zoals warmtepompen, waterbereiding en lokaal verwarming/koeling.

Deze samenwerking komt voort uit de gedeelde toewijding van de twee bedrijven aan duurzaamheid en innovatie op het gebied van duurzame verwarmings- en warmwatertechnologie. Verhees en Van Dijk staat bekend om uitstekend vakmanschap en ze hebben ervaring in het installeren en onderhouden van verwarmings- en warmwatersystemen. Terwijl Stiebel Eltron internationaal erkend wordt om geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid te verhogen.

De samenwerking tussen Verhees en Van Dijk en Stiebel Eltron zal een breder scala aan hoogwaardige en duurzame verwarmingsoplossingen opleveren voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Klanten kunnen nu profiteren van de expertise van Verhees en Van Dijk en van innovatieve producten van Stiebel Eltron, die zullen bijdragen aan een groenere en energiezuinigere toekomst.

Het partnerschap is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en benadrukt hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige, duurzame oplossingen in de Nederlandse verwarmings- en warmwatervoorzieningssector. Je verdient jouw investeringen terug in onze oplossingen en wij verhogen jouw wooncomfort in de toekomst.

De toekomst is pas net begonnen, Stiebel Eltron en Verhees en Van Dijk zijn erbij!

Voor meer informatie, neem contact op met:

Verhees en Van Dijk

Telefoon: 0493-341634

E-mail: info@verheesenvandijk.nl

STIEBEL ELTRON Nederland

Telefoon: 073 623 00 00

 E-mail: Info@stiebel-eltron.nl