Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk.

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent. Daarom laten we niets aan het toeval over. Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft.

Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk

  1. Uitgebreid opnemen van een project. We nemen alle tijd om uw wensen door te nemen, we maken uitgebreid foto’s van de bestaande toestand zodat alles zo goed mogelijk vast ligt en er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan.
  2. U ontvangt een heldere, duidelijke offerte. In onze offertes omschrijven we uitgebreid welke werkzaamheden er worden verricht, welke materialen we gebruiken en welke apparatuur we leveren. We willen dat het helemaal duidelijk is wat u voor welke prijs krijgt.
  3. We nemen de offerte, als u dat wilt, altijd met u door. We realiseren ons goed dat bouwen of verbouwen voor u geen dagelijkse kost is. Daarom vinden wij het belangrijk om alle posten van de offerte uitvoerig met u door te nemen. Een kleine investering in tijd die zich tijdens de installatie vele malen terugverdient.
  4. We maken een uitgebreid montageplan. Als u akkoord bent met de offerte, maken we eerst altijd een gedetailleerd montageplan. Hierin staan alle werkzaamheden beschreven, alle materialen die we nodig hebben en alle apparatuur. Plus natuurlijk een uitgekiend tijdschema, zodat alle apparatuur en materialen ruimschoots op tijd beschikbaar zijn. Zo kunnen we efficiënt werken, prettig voor u en natuurlijk ook voor onszelf.
  5. Briefing van de installatiemonteur. Voordat we daadwerkelijk starten, wordt het hele project doorgenomen met uw vaste installatiemonteur. Alle details van het project passeren de revue, al uw speciale wensen komen aan bod. Eventuele onduidelijkheden lossen we al in dit stadium op, zodat de installatie soepel, snel en probleemloos verloopt.
  6. Tijdens het werken leggen we zo veel mogelijk vast. Het is bij ons een vaste procedure dat we tijdens het werk steeds foto’s maken van de vorderingen en alles vastleggen in een dossier. Uiteraard wordt al het leidingwerk gefotografeerd, zodat u ook na jaren nog precies na kunt gaan wat waar loopt. Na afronding van het project krijgt u het volledige dossier. Als u wel een vertwijfeld gegokt hebt waar die ene leiding ook al weer liep, weet u hoe belangrijk dit is.
  7. De oplevering; samen gaan we na of alles perfect is. Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond en door de installatiemonteur gecontroleerd, lopen we samen met u alles nog een keer na. We willen immers dat alles naar uw wens is en dat u optimaal tevreden bent. Uiteraard krijgt u uitgebreide instructies voor het bedienen en onderhouden van de apparatuur. Maar ook daarna kunt u altijd een beroep op ons doen.

Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.