Centrale verwarming met een hr-ketel voor comfortabele, energiezuinige verwarming en snel warm water.

Voor uw centrale verwarming en warm watervoorziening adviseren wij u een hoog-rendement cv-ketel. Een hr-ketel is bijzonder energiezuinig, gebruiksvriendelijk en levert praktisch onbeperkt warm water. Met een hr-ketel profiteert u dus van alle comfort en bespaart u tegelijkertijd op de kosten.
Bij de installatie van een hr-ketel kiezen wij onvoorwaardelijk voor kwaliteit en bevelen daarom een van de ketels van Nefit of Remeha aan. Wij zijn van beiden erkend dealer en zijn optimaal getraind in de techniek van de verschillende hr-ketels.
Mail ons als u meer wilt weten over onze mogelijkheden in hr-ketels of een afspraak wilt maken voor een offerte. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Centrale verwarming met een hr-ketel voor comfortabele, energiezuinige verwarming en snel warm water.

Nefit dealer

Nefit is de uitvinder van de energiezuinige hr-ketel en al bijna 30 jaar het meest verkochte merk van Nederland. U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwaliteit.
De nieuwe TopLine Serie staat voor de top in hoog-rendement cv-ketels: comfortabele warmte, snel warm water, energiezuinig, gebruikersvriendelijk. Bovendien is de TopLine uiterst betrouwbaar en duurzaam. Kies uit het brede TopLine assortiment de hr-ketel die bij u past. Wij adviseren u graag.

Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

Belangrijkste voordelen van de Nefit TopLine serie hr-ketels:

  • Direct warm water zonder wachttijd, geen verspilling
  • Douchen met Power, bad snel gevuld
  • Eindeloos warm water uit voorraad
  • Minder starts, minder slijtage
  • Uitstekend te combineren met een zonneboiler

Nefit Easy, de slimme thermostaat die u bedient via een app.

Nefit Easy, de slimme thermostaat die u bedient via een app.

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Hij heeft een stijlvol design met bediening op afstand via een app. Hij ziet wie er thuis is en zorgt automatisch voor de juiste temperatuur. Hij houdt uw verwarming in de gaten en stuurt direct bericht als er iets mis is. En Easy helpt u energie besparen. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.

Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud. Het stijlvolle touchscreen licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen doet u eenvoudig door aantippen of swipen.

De Nefit Easy kan probleemloos gekoppeld worden aan praktisch alle moderne cv-installaties, uiteraard kunnen wij u daar meer over vertellen. Als u een mailtje stuurt maken we snel een afspraak met u.
Ook op de site van Nefit vindt u uitgebreide informatie.

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis

Remeha dealer

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

De Tzerra Plus is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame hr-ketel van Remeha. De Tzerra Plus is uitgerust met een energiezuinige warmtewisselaar van duurzaam gietaluminium, met een ultra snelle reactietijd. Hierdoor hoef je nauwelijks te wachten op warm water en ben je zeker van constante temperaturen.

Hoe krachtig hij ook is, de Tzerra Plus doet geruisloos zijn werk. De Tzerra Plus heeft een energiebesparende (energieklasse A), modulerende pomp. Dankzij deze pomp bespaar je niet alleen tot zo'n € 50 per jaar extra aan energie, maar behoren eventuele stromingsgeluiden in jouw radiatoren tot het verleden. En dankzij de pomp voldoet de Tzerra Plus aan de ErP-eisen voor energiezuinigheid.

Of je nou een vrijstaande woning hebt of een appartement, voor ieder huishouden is er een bijpassende Tzerra Plus.

Wij adviseren u graag welke hr-ketel in uw specifieke situatie de beste oplossing is. Zowel qua comfort als qua investering. Mail ons als u meer wilt weten over onze mogelijkheden in hr-ketels of een afspraak wilt maken voor een offerte. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.