Het perfecte duurzame koppel: de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp met een Remeha Avanta Ace combiketel.

Profiteer van € 2.400,- subsidie

De Nederlandse overheid stimuleert huishoudens en bedrijven om te verduurzamen en daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen. De InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) helpt je daarbij. Op de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp ontvangt u nu € 2.400,- subsidie!

Het perfecte duurzame koppel: de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp met een Remeha Avanta Ace combiketel.

Werkend opgesteld in onze showroom, zie en luister zelf. Maak nu een afspraak!

In onze nieuwe showroom hebben we de combinatie van de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp met een Remeha Avanta Ace combiketel werkend geïnstalleerd. Zo kun je met eigen ogen zien hoe zo’n combinatie er uit ziet én kun je zelf het lage geluidsniveau van de warmtepomp ervaren. Maak vandaag nog een afspraak, we adviseren je graag over het verder verduurzamen van jouw woning.

Een hybride warmtepomp verbruikt wel stroom. De manier waarop deze stroom wordt opgewekt en of je eventueel nog zelf stroom opwekt met zonnepanelen, bepaalt hoeveel CO2 je uiteindelijk echt bespaart.

Het voordeel van een hybride warmtepomp is dat deze slim samenwerkt met een cv-ketel. De cv-ketel zorgt voor warm water, de warmtepomp voor de warmte in je huis. Rond het vriespunt en bij extreme kou neemt het rendement van een warmtepomp af omdat er minder warmte uit de buitenlucht gehaald kan worden. Op dat moment springt jouw cv-ketel bij en ben je dus altijd verzekerd van warm water en een comfortabel thuis.

De installatie berekent zelf op basis van een ingegeven gas- en stroomprijs wat daarvoor het beste moment is. Hiermee bespaar je slim op CO2 uitstoot en energiekosten.

Het perfecte duurzame koppel: de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp met een Remeha Avanta Ace combiketel.

Elga Ace, de nieuwe norm in hybride warmtepompen

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp. De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Het grote voordeel van de Elga Ace is dat deze geplaatst kan worden zonder grote verbouwing. De bestaande radiatoren hoeven namelijk niet te worden vervangen of verplaatst. De binnenunit van de Elga Ace wordt opgehangen naast jouw cv-ketel en alleen leidingwerk verbindt ze met elkaar. De buitenunit van de warmtepomp wordt op zijn beurt weer verbonden met de Elga Ace.

  • Minder CO2-uitstoot
  • Je bespaart al snel zeker de helft op je gasverbruik
  • Zeker van warmte tegen de laagste energiekosten
  • Altijd een warm huis, ook bij extreem koude dagen
  • In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

 

Remeha Avanta Ace combiketel, ideaal voor koppeling met duurzame technieken

De Avanta Ace is een energiezuinige cv-ketel die altijd zorgt voor comfort en ruim voldoende warm water. Ideaal voor kleinere tot iets grotere huishoudens.

De Avanta Ace is slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler en hybride warmtepomp. Verder is de Avanta Ace geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Dus met de Avanta Ace maak je de juiste keuze voor nu én in de toekomst.

  • Snelle installatie, compleet geleverd
  • ESmart inside, klaar voor 20% bijmenging waterstof
  • Remeha Connect: Activeer beheer op afstand
  • Eenvoudig te koppelen met zonneboiler en hybride warmtepomp
  • Eenvoudig te onderhouden, door en door betrouwbaar

 

ISDE-subsidie maakt duurzaam nóg aantrekkelijker

De Nederlandse overheid stimuleert huishoudens en bedrijven om te verduurzamen en daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen. De InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) helpt je daarbij. Deze subsidie op duurzame apparaten verlaagt je investering en verkort daarmee de terugverdientijd aanzienlijk. Bekijk in het overzicht welk subsidiebedrag hoort bij jouw product.

Meer over ISDE-subsidie

Is er voldoende ruimte in en om het huis?

Als je overweegt om een hybride warmtepomp te plaatsen, kijk dan eerst of er voldoende ruimte is. Een hybride warmtepomp bestaat uit een binnen-unit, een buiten-unit en eventueel een voorraadvat voor warm water. Een hybride warmtepomp hangt naast je cv-ketel en vervangt deze dus niet zoals bij een elektrische warmtepomp.

Voor het plaatsen van de buiten-unit zijn meerdere opties mogelijk. Op het dak, aan de muur of op de grond. Het benodigde leidingwerk, constructie van het dak en de bereikbaarheid voor onderhoud spelen een rol bij de plaatsing. Maar ook het geluid kan invloed hebben op de plaats van de buiten-unit. Wij adviseren u graag over de juiste plaatsing.

Gemiddeld geluidsniveau

Er zijn veel verhalen over het geluid van een warmtepomp en de overlast die dat zou veroorzaken. We zijn graag duidelijk zijn: een buitenunit is niet geluidloos. Het geluid dat een buitenunit produceert, bestaat uit verplaatsing van lucht en de werking van de pomp. De hoeveelheid geluid is vergelijkbaar met dat van je vaatwasser of koelkast. Belangrijk bij het voorkomen van overlast is een juiste plaatsing van de buiten-unit, maar dat geldt voor alle buiten-units, dus ook die van een airco. Een belangrijk voordeel: een hybride warmtepomp wordt gebruikt voor het verwarmen van je woning. Dus als je ’s zomers lekker buiten bent, is de pomp niet in gebruik.

Maak vandaag nog een afspraak.

Kom zelf in onze showroom kijken en luisteren. Als u een afspraak maakt, kunnen we u zo goed mogelijk ontvangen en kunnen we meteen voorstellen uitwerken voor het verduurzamen van uw woning.

Mail ons (info@verheesenvandijk.nl) of bel (0493-341634)