Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ voor duurzame energie.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine duurzame energie installaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg.

Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ voor duurzame energie

Veiligheid dankzij de Techniek Nederland en InstallQ erkende vakman

De veiligheid van duurzame energie-installaties is uiteraard enorm belangrijk. Want u moet er toch niet aan denken dat uw duurzame energie -nstallatie wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Zeker bij de aanleg van een duurzame energie-installatie is het goed om een erkende vakman in de arm te nemen. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas of water is - maakt uw leven een stuk veiliger, maar ook plezieriger. Installateur Verhees en van Dijk, Techniek Nederland en InstallQ erkend, beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. En om energie te besparen.

We hebben veel ervaring en kennen de laatste technieken.

Door voortdurende training en scholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo zijn we altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

We vertellen u graag waarom we als Techniek Nederland en InstallQ erkend installateur de beste partner zijn om uw duurzame energie installatie aan te leggen. Mail ons voor een afspraak of een offerte.