Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone, besparen was nog nooit zo comfortabel.

Comfort, energiezuinig en optimaal gebruiksgemak- daar draait het om bij evohome, het draadloze systeem voor zoneregeling van Honeywell. Met zijn vele mogelijkheden en bediening via smartphone of tablet is evohome het meest geavanceerde regelsysteem.

Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone

Wat is evohome?

Met evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in elk gedeelte van uw huis en kunt daarmee energie besparen én het comfort verhogen.

  • Meer comfort – u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte in uw huis, en dat allemaal vanuit uw comfortabele stoel. Een duidelijk en gebruiksvriendelijke touchscreen bedieninterface geeft toegang tot de slimme zoneregeling van evohome.
  • Meer controle – vergeet vroeger, toen u nog thuis moest zijn om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone of tablet. Waar u ook bent.
  • Bespaar energie – als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Het is logisch dat u alleen de delen van uw huis verwarmt die u daadwerkelijk gebruikt. Met evohome creëert u slimme zones in uw huis – bijvoorbeeld de werkkamer, of de keuken en de woonkamer. Zo voelt u zich comfortabel in de kamers die u gebruikt en zet u de verwarming lager in de ruimtes waar u op dat moment niet bent.

Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone

Waarom evohome?

Energie is een van de grootste kostenposten in een huishouden. Door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is, bespaart u energie. Het gaat om het instellen van de juiste temperatuur, op het juiste moment, op de juiste plaats. Voor verschillende tijden van de dag, voor elke zone individueel, voor de hele week.
Bovendien heeft de evohome bedieningsinterface veel slimme functies waarmee u eenvoudig de verwarming van uw huis geheel naar uw persoonlijke wens instelt en regelt – en dat met één druk op de knop.
Met evohome stelt u uw persoonlijke comfortwensen in die precies passen bij uw levensstijl en de manier waarop u uw huis gebruikt.
Een zone kan één kamer zijn, maar ook meerdere. Het is bijvoorbeeld mogelijk van al uw slaapkamers één zone te maken en ze als eenheid te bedienen. En heeft u verschillende radiatoren in een kamer of in een open ruimte? Dan groepeert u ze als één zone, zodat u ze niet individueel hoeft te bedienen.

Overal toegang tot evohome

Met de evohome-app voor smartphone en tablet regelt u de verwarming in uw huis, waar u zich ook bevindt. De verwarming aan of uit, hoger of lager - ook als u niet thuis bent, heeft u de controle. Vroeger moest u eerst naar huis voordat u de verwarming kon aanzetten. Dat behoort tot het verleden met de mobiele evohome-app. Bent u later, of gaat u juist eerder naar huis dan gepland? Met evohome zet u de temperatuur thuis een graadje hoger of lager. Geheel naar wens, met uw smartphone-app.

Evohome, geïnstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Honeywell dealer, bespaart kosten en verhoogt het comfort.

In de meeste woningen wordt de verwarming geregeld met een centrale thermostaat die de warmte regelt voor de gehele woning. Maar in de tijd van stijgende energieprijzen wordt men zich steeds bewuster van de prijs van comfort. We gebruiken immers niet de hele tijd al onze kamers. We hebben onze slaapkamer ’s avonds nodig, onze keuken rond etenstijd en onze logeerkamer als we gasten hebben. Daarom hebben we evohome nodig.

Evohome is geschikt voor verwarming met radiatoren, vloerverwarming of combinaties daarvan. Het systeem is draadloos en kan worden geplaatst zonder hak- en breekwerk.
Als Honeywell-dealer (met werkgebied Peelland, Deurne, Asten, Someren en omgeving) zijn we volledig op de hoogte van de techniek van evohome en kunnen daarom zorgen voor een vlekkeloze installatie. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw pand. Mail ons, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Evohome op radiator

Klaar voor de toekomst

Het systeem kan, als uw gezinssituatie verandert (of na een verbouwing), eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe inrichting. Evohome kan flexibel met veranderende woonwensen rekening houden. Na een verbouwing of een herinrichting kan elke zone opnieuw worden bepaald en van een geheel nieuw programma worden voorzien. Zelfs de naam van elke zone kan vrij worden gekozen.

Voor uitgebreide informatie of een offerte kunt u ons eenvoudig mailen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Ook op de website van Honeywell vindt u uiteraard meer informatie.