Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone, besparen was nog nooit zo comfortabel.

Comfort, energiezuinig en optimaal gebruiksgemak- daar draait het om bij evohome, het draadloze systeem voor zoneregeling van Honeywell. Met zijn vele mogelijkheden en bediening via smartphone of tablet is evohome het meest geavanceerde regelsysteem.

Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone

Wat is evohome?

Met evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in elk gedeelte van uw huis en kunt daarmee energie besparen én het comfort verhogen.

  • Meer comfort: u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte in uw huis, en dat allemaal vanuit uw comfortabele stoel. Een duidelijk en gebruiksvriendelijke touchscreen bedieninterface geeft toegang tot de slimme zoneregeling van evohome.
  • Meer controle: vergeet vroeger, toen u nog thuis moest zijn om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone of tablet. Waar u ook bent.
  • Bespaar energie: als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Het is logisch dat u alleen de delen van uw huis verwarmt die u daadwerkelijk gebruikt. Met evohome creëert u slimme zones in uw huis. Zo voelt u zich comfortabel in de kamers die u gebruikt en zet u de verwarming lager in de ruimtes waar u op dat moment niet bent.

Intelligent en flexibel uw huis verwarmen met evohome, via touchscreen of smartphone

Waarom evohome? Bespaart kosten en verhoogt het comfort.

Door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is, bespaart u energie. Evohome heeft bedieningsinterface met veel slimme functies waarmee u eenvoudig de verwarming van uw huis geheel naar uw persoonlijke wens instelt en regelt. 
Met evohome stelt u uw persoonlijke comfortwensen in die precies passen bij uw levensstijl en de manier waarop u uw huis gebruikt. Een zone kan één kamer zijn, maar ook meerdere. Het is bijvoorbeeld mogelijk van al uw slaapkamers één zone te maken en ze als eenheid te bedienen. Zodat u ze niet individueel hoeft te bedienen. 

Evohome is geschikt voor verwarming met radiatoren, vloerverwarming of combinaties daarvan. Het systeem is draadloos en kan worden geplaatst zonder hak- en breekwerk.
Als Honeywell-dealer zijn we volledig op de hoogte van de techniek van evohome en kunnen daarom zorgen voor een vlekkeloze installatie. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw pand. 

Met de evohome-app voor smartphone en tablet regelt u de verwarming in uw huis, waar u zich ook bevindt. Maak alles geheel naar wens, met uw smartphone-app.

Evohome op radiator

Klaar voor de toekomst

Het systeem kan, als uw gezinssituatie verandert (of na een verbouwing), eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe inrichting. Evohome kan flexibel met veranderende woonwensen rekening houden. Na een verbouwing of een herinrichting kan elke zone opnieuw worden bepaald en van een geheel nieuw programma worden voorzien. Zelfs de naam van elke zone kan vrij worden gekozen.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of een offerte. Ook op de website van Honeywell vindt u uiteraard meer informatie.