Probleemloze service en onderhoud van uw duurzame energie installaties met een onderhoudsabonnement.

Service en onderhoud van uw duurzame energie installaties is van belang voor het ongestoord functioneren. Ook zonneboilers en (in mindere maten) zonnepanelen hebben onderhoud en een periodieke inspectie nodig. Goed onderhoud voorkomt veelal uitval. In de praktijk zal dit onderhoud praktisch altijd samenvallen met het onderhoud aan het centrale verwarmingssysteem.

Probleemloze service en onderhoud van uw duurzame energie installaties met een onderhoudsabonnement.

Een onderhoudsabonnement betekent zekerheid.

Wanneer u een onderhoudsabonnement afsluit wordt uw duurzame energie installatie periodiek door onze servicemonteur waar nodig schoongemaakt en gecontroleerd. Vaak zal dit in combinatie met het onderhoud aan de cv-ketel gebeuren. Bij deze periodieke beurt wordt daarnaast de ketel opnieuw afgesteld en wordt de cv-ketel (en de omgeving) gecontroleerd op veiligheid. Zo bent u verzekerd van een veilige optimaal en functionerende installatie.

Onderhoudsabonnement voor een duurzame energie installatie is bij ons maatwerk.

Wij beseffen als geen ander dat klanttevredenheid niet met kopen alleen tot stand komt. Service en onderhoud zijn daarom belangrijke pijlers van ons bedrijf. Een goede service is immers minstens zo belangrijk en daar staan wij voor. Zeven dagen per week; vierentwintig uur per dag.
Omdat elke installatie weer anders is, zijn de onderhoudsabonnementen die we aanbieden maatwerk. Afhankelijk van de installatie én van uw wensen maken we een op maat gesneden onderhoudscontract. Zodat u precies het onderhoud krijgt wat u wenst en toch nooit te veel betaalt.

We maken graag een persoonlijk onderhoudsabonnement voor u. Neem contact met ons op.

Snelle service bij storing aan uw duurzame energie installatie.

Als u bij ons een onderhoudsabonnement voor uw duurzame energie installatie (en uw centrale verwarming) hebt en er treedt onverhoopt toch een storing op, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse om de storing te verhelpen. Ongeacht het tijdstip betaalt u één en hetzelfde uurtarief en U betaalt dan geen voorrijdkosten. Dat geldt dus ook voor de weekenden en 's avonds.