Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering.

Een comfortabel ingerichte badkamer vervult een centrale rol in uw huis. De badkamer is immers de plaats waar u 's ochtends de dag vrolijk begint én het rustpunt voordat u s avonds naar bed gaat. Daarnaast kan het ook een perfecte plaats zijn voor een privé-moment gedurende de dag.
In sanitair kunnen wij heel veel voor u betekenen. Van functionele badkamers tot en met het verwennende wellness waar de consument vandaag de dag naar vraagt. En stoomcabines, infrarood of sauna. Maar ook de renovatie van uw toilet. Geen opdracht is ons te groot of te klein.

Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering
Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden voor het ontwerp en de uitvoering van uw badkamer, dat deze helemaal naar uw specifieke wensen en smaak ingericht kan worden. Maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is een gedegen advies van groot belang.
Mail ons als u advies wilt over sanitair, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Vervang uw bad door een veilige douche.

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden. Meer info over het zonder overlast vervangen van uw bad door een veilige douche...

Sanitair, zoals badkamer of toilet, van ontwerp tot uitvoering

Verhees en van Dijk, ervaring in ontwerpen en installatie

Wij hebben een grote ervaring in het ontwerpen en realiseren van badkamers. We zijn volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en we zijn uitstekend in staat uw persoonlijke wensen te vertalen naar een comfortabele badkamer, uiteraard binnen het gestelde budget.
Bij onze speciale showroom in Nederweert - opgezet door samenwerkende ondernemers in de branche- kunt u uw eigen badkamer samenstellen en laten offreren. Enthousiast en deskundig personeel zal u hierbij graag ondersteunen.
Wij van Verhees en Van Dijk kunnen u desgewenst vergezellen en denken graag mee - vanuit het oogpunt van technische ondersteuning- om uiteindelijk het plaatje wat u voor ogen heeft te verwezenlijken. En dat in harmonie met de andere materialen.
Ook met de eventuele bouwkundige aanpassingen kunnen wij u verder helpen. Lees meer over onze mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

Voor advies over sanitair of voor een afspraak voor de showroom in Nederweert kunt u ons altijd mailen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.