Zinkwerk, uitgevoerd in zink of koper voor o.a. dakbedekking, goot of hemelwaterafvoer.

Zinkwerk is in de loodgieterswereld een groot begrip. Met dakbedekking, goten en hemelwaterafvoeren van duurzame materialen als zink en koper. Maar ook gevelbekleding, dakkapellen, vergaarbakken, deklijsten, roeven, felsdaken en losanges uitgevoerd in zink, koper, lood, rvs, aluminium of verzinkte plaat in diverse uitvoeringen.
We kunnen u adviseren bij het uitwerken van uw plannen, we vervaardigen de materialen in onze werkplaats en monteren alles volgens tekening op de bouwplaats. Perfect en uiteraard waterdicht. Maar ook voor een periodieke inspectie kunt u bij ons terecht. Desgewenst maken wij de goten op gezette tijden schoon, dit voorkomt verstoppingen en verlengt de levensduur van de goot.


Voor het zinkwerk werken we regelmatig samen met Anton van Dijk, Platte Daken en Zinkwerk, één van onze vertrouwde partners.

Bij ons kunt u ook terecht voor speciaal zinkwerk.

Speciale uitvoeringen en lastige situaties vinden we heerlijke uitdaging. In overleg met u proberen we tot een combinatie te komen van mooi, praktisch en duurzaam. Van een 'lastig' dak met hoeken en dakkapellen tot decoratieve hemelwaterafvoeren.
Werk op (grote) hoogte gaan wij vanzelfsprekend niet uit de weg. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Zinkwerk, uitgevoerd in zink of koper voor o.a. dakbedekking, goot of hemelwaterafvoer.

Kwaliteit in zinkwerk

De materialen die wij gebruiken zijn kwalitatief hoogwaardig en staan daarom garant voor jarenlange garantie. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij werken veel voor particulieren en bedrijven, maar ook voor woningbouwcorporaties en woningbouwbeheerders. We houden ons bezig met nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zowel kleinschalige als middelgrote projecten.
Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie. Voor een vakkundig advies kunt u ten alle tijden bij ons terecht! Mail ons voor advies over zinkwerk en we nemen snel contact met u op.

Zink en koper, prachtige natuurproducten

Zink en koper zijn natuurproducten. Dat maakt het boeiend en aantrekkelijk. Zinken en koperen producten zijn daardoor nooit tot in alle details aan elkaar gelijk. Zink en koper is niet altijd ‘glad’ en ‘recht’. Dit hangt samen met bijvoorbeeld temperatuurverschillen: daardoor krimpt het materiaal ietwat of zet het juist een beetje uit.
Door een natuurlijk proces ontstaat er kort na de montage een beschermlaagje (de patinalaag), dat ook invloed heeft op de kleur. Zink wordt een beetje donker, terwijl koper een groene gloed krijgt. Deze beschermlaag maakt het zink en het koper weerbaar, sterk en duurzaam. Koper en zink zijn duurzame materialen, die een onderhoudsvrij alternatief vormen voor kunststof. Naar koperen en zinken dakgoten en gevels heb je de eerste vijftig jaar geen omkijken meer.