Verhees en van Dijk, specialist in ruimteregeling voor uw cv-installatie.

De traditionele cv-installatie had (en heeft vaak nog) één thermostaat in de kamer waarmee de warmte in het hele huis geregeld wordt. Een stap verder zijn thermostaatkranen op de aparte radiatoren om zo een aparte regeling per kamer mogelijk te maken. Maar ideaal is het allerminst. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in hoogwaardige regeltechniek voor uw cv, waardoor een perfecte warmteregeling per ruimte probleemloos mogelijk is.

Verhees en van Dijk, specialist in ruimteregeling voor uw cv-installatie

Het moderne gezin vraagt om een slimme ruimteregeling voor uw cv.

Het traditionele gezin maakt steeds meer plaats voor een gezin waar elk van de leden hun eigen bezigheden hebben. Mensen werken parttime, kiezen voor een of twee dagen thuiswerken of hebben wellicht een bedrijf aan huis. Kinderen komen op verschillende tijden thuis en gebruiken hun kamer voor huiswerk of hobbys. Kortom, het moderne gezin is dynamisch en vraagt ook om een dynamische verwarming. Met de moderne ruimteregeling kan prima op deze wensen worden ingespeeld. Alle ruimtes kunnen individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Volop keuze, afhankelijk van uw wensen

Een ruimteregeling is maatwerk. Wij inventariseren uw wensen en brengen uw situatie in kaart. Op basis daarvan werken we een plan uit dat u zoveel mogelijk comfort geeft tegen de laagste kosten. We kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedeelte van uw huis op ruimtetemperatuur te regelen, waarbij het in de kamer altijd behaaglijk is. En daarnaast de kamers boven weersafhankelijk te regelen. Maar als u beneden ook vloerverwarming heeft is het soms raadzaam om alles weersafhankelijk te regelen. Dankzij slimme regeltechniek wordt dan een optimaal evenwicht gevonden tussen verwarmen met radiatoren en de vloerverwarming, zodat het 's ochtends snel warm is en overdag tegen lage kosten behaaglijk blijft. Ook de invloed van een open haard of een zonbeschenen serre kan probleemloos geregeld worden.

Daarnaast is een geavanceerde volledig draadloze elektronische regeling is mogelijk, bijvoorbeeld met de Honeywell evohome. Wij adviseren u daar graag over.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden voor slimme ruimteregeling. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om uw situatie door te spreken.