Vloerverwarming in uw hele huis, ideaal in combinatie met een warmtepomp.

Vloerverwarming is een aangename en behaaglijke warmte met een geringe luchtbeweging. Het is geluidsarm en de leidingen zijn niet in het zicht. Vloerverwarming is ideaal voor lage-temperatuur-verwarming in combinatie met een energiezuinige warmtepomp.

Vloerverwarming in uw hele huis, ideaal in combinatie met een warmtepomp.

Vloerverwarming aanleggen in nieuwbouw of in een bestaande woning.

In een nieuwbouwwoning is het aanleggen van vloerverwarming technisch gezien betrekkelijk eenvoudig.

We werken meestal met EPS-tackerplaten waar de vloerverwarmingsbuis met een kunststof U-clip op wordt vastgemaakt. Hierop monteren we de vloerverwarmingbuizen in een slakkenhuispatroon. Deze oplossing maakt het ook mogelijk eventueel vloerkoeling toe te passen. Tackerplaten maken een snelle en efficiënte werkwijze mogelijk, De EPS-platen zorgen voor een extra warmte- en geluidsisolatie.

Vloerverwarming voor uw hele huis of alleen voor één ruimte.

Bij vloerverwarming kunt u er uiteraard voor kiezen om het in uw hele huis aan te laten leggen. Dan hebt u overal de aangename voordelen van een gelijkmatige warmte en kunt u in uw hele huis volstaan met een lagere ruimtetemperatuur terwijl het toch behaaglijk is. Maar u kunt er ook voor kiezen om vloerverwarming alleen in één ruimte aan te laten leggen, bijvoorbeeld in de badkamer. U profiteert dan in die ruimte van de extra behaaglijkheid. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren. Wij kunnen u prima adviseren over de mogelijkheden en denken graag met u mee. Neem contact met ons op over vloerverwarming voor een afspraak.

Vloerverwarming in uw hele huis, ideaal in combinatie met een warmtepomp.

Ervaren, erkende installateur, ook voor onderhoud.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie. Wij zijn een erkend installatiebedrijf en hebben meerdere certificaten behaald. op een veilige manier installaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg. Lees meer over erkend installateur centrale verwarming .

Service en onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallaties is van belang voor het ongestoord functioneren. Goed onderhoud voorkomt veelal uitval. Meer over onze mogelijkheden in het onderhoud aan uw centrale verwarmingssysteem.