Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ voor centrale verwarming

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector.. Dat betekent dat we op een veilige manier alle grote en kleine centrale verwarmingsinstallaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg.

Verhees en van Dijk, erkend installateur Techniek Nederland en InstallQ voor centrale verwarming

Veiligheid dankzij de Techniek Nederland en InstallQ erkende vakman

De veiligheid van centrale verwarmingsinstallaties is uiteraard enorm belangrijk. Want u moet er toch niet aan denken dat uw cv-ketel of hr-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Zeker bij de aanleg van centrale verwarming en warmwatervoorziening is het goed om een erkende vakman in de arm te nemen. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas of water is - maakt uw leven een stuk veiliger, maar ook plezieriger. Installateur Verhees en van Dijk, Techniek Nederland en InstallQ erkend, beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. En om energie te besparen.

We hebben veel ervaring en kennen de laatste technieken.

Door voortdurende training en scholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo zijn we altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

We vertellen u graag waarom we als erkend installateur (door Techniek Nederland en InstallQ, de kwaliteitsorganisaties van de installatiesector) de beste partner zijn om uw centrale verwarmingsinstallatie aan te leggen. Mail ons  voor een afspraak of een offerte.