Verhees en van Dijk, erkend installateur voor centrale verwarming

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Verhees en van Dijk heeft meerdere certificaten behaald. Meer informatie over de CO-certificering en het F-gassen BRL100 certificaat. Wij kunnen op een veilige manier alle grote en kleine centrale verwarmingsinstallaties voor u verzorgen, van ontwerp tot aanleg. U kunt ons terug vinden in het kwaliteitsregister van De Echte Installateur en op de website van centraal register techniek.

Veiligheid dankzij de erkende vakman

De veiligheid van duurzame energie-installaties is uiteraard enorm belangrijk. Zeker bij de aanleg van een duurzame energie-installatie is het goed om een erkende vakman in de arm te nemen. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas of water is - maakt uw leven een stuk veiliger, maar ook plezieriger. De erkende installateur Verhees en van Dijk, beheerst de perfecte vaardigheden om alles uit uw installatie te halen en om energie te besparen.

We hebben veel ervaring en kennen de laatste technieken.

Door voortdurende training en scholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo zijn we altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Wij zijn een jonge onderneming met gedreven vakmensen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg (geconcentreerd rond Deurne, Asten, Someren, Helmond en Venray), maar daarnaast zijn wij bij gelegenheid ook in de rest van het land actief, vooral omdat we zo’n vooraanstaande rol spelen in duurzame energie.

We vertellen u graag waarom we als erkend installateur de beste partner zijn om uw duurzame energie installatie aan te leggen. Neem contact met ons op voor een afspraak of een offerte.