Centrale verwarming met een hr-ketel voor comfortabele, energiezuinige verwarming en snel warm water.

Voor uw centrale verwarming en warm watervoorziening adviseren wij u een hoog-rendement cv-ketel. Een hr-ketel is bijzonder energiezuinig, gebruiksvriendelijk en levert praktisch onbeperkt warm water. Met een hr-ketel profiteert u dus van alle comfort en bespaart u tegelijkertijd op de kosten.
Bij de installatie van een hr-ketel kiezen wij  voor kwaliteit en bevelen daarom een van de ketels van Nefit-Bosch of Remeha aan. Wij zijn van beiden erkend dealer en beheerse de techniek van de verschillende hr-ketels.

Centrale verwarming met een hr-ketel voor comfortabele, energiezuinige verwarming en snel warm water.

Nefit-Bosch dealer

Nefit-Bosch is de uitvinder van de energiezuinige hr-ketel en al bijna 30 jaar het meest verkochte merk van Nederland. U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwaliteit. De TopLine Serie staat voor de top in hoog-rendement cv-ketels: comfortabele warmte, snel warm water, energiezuinig, gebruikersvriendelijk. Bovendien is de TopLine uiterst betrouwbaar en duurzaam. Kies uit het brede TopLine assortiment de hr-ketel die bij u past. Wij adviseren u graag.

Belangrijkste voordelen van de Nefit-Bosch TopLine serie hr-ketels:

  • Direct warm water zonder wachttijd, geen verspilling
  • Douchen met Power, bad snel gevuld
  • Eindeloos warm water uit voorraad
  • Minder starts, minder slijtage
  • Uitstekend te combineren met een zonneboiler

EasyControl, de slimme thermostaat met automatisch meer comfort.

EasyControl, de slimme thermostaat met automatisch meer comfort.

De EasyControl van Bosch is een slimme en eenvoudige thermostaat. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als je wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. Bedien hem met het touchscreen aan de muur, met je smartphone, met spraakbediening of zelfs helemaal niet. Want EasyControl past zich automatisch aan jouw levensritme aan. Zo bespaar je energie zonder dat je het merkt. De ontwikkelaars van Nefit Bosch blijven bezig. Dankzij de automatische software updates kan de thermostaat steeds meer.

Automatisch minder energie verbruiken

EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan jouw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen, automatisch! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld

In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch maakt de EasyControl thermostaat het mogelijk om de temperatuur in verschillende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

De slimme EasyControl thermostaat van Nefit Bosch biedt 3 verschillende mogelijkheden voor spraakbediening:

  • Tiarda: de persoonlijke stemassistent van Bosch
  • Siri : voor Apple-gebruikers
  • Alexa: voor Amazon-gebruikers

Deze mogelijkheden zijn gratis beschikbaar voor gebruikers van de EasyControl app. Op de site van Nefit Bosch vindt u uitgebreide informatie over de EasyControl.

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis

Remeha dealer

Remeha heeft een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels.

De Tzerra Plus is een combiketel voor verwarming en warm wa.Het is de meest compacte en duurzame hr-ketel van Remeha. De Tzerra Plus is uitgerust met een energiezuinige warmtewisselaar van duurzaam gietaluminium, met een ultra snelle reactietijd. Hierdoor hoef je nauwelijks te wachten op warm water en ben je zeker van constante temperaturen.

De Tzerra Plus doet geruisloos zijn werk. De Tzerra Plus heeft een energiebesparende (energieklasse A), modulerende pomp. Dankzij deze pomp bespaar je niet alleen tot zo'n € 50 per jaar extra aan energie, maar behoren eventuele stromingsgeluiden in jouw radiatoren tot het verleden. En dankzij de pomp voldoet de Tzerra Plus aan de ErP-eisen voor energiezuinigheid.

Of je nou een vrijstaande woning hebt of een appartement, voor ieder huishouden is er een bijpassende Tzerra Plus.

Wij adviseren u graag welke hr-ketel in uw specifieke situatie de beste oplossing is. Zowel qua comfort als qua investering.  Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden in hr-ketels of een afspraak wilt maken voor een offerte.