Nieuwbouw Duurzaamheidscentrum Verhees en van Dijk

De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een vooraanstaand installatiebedrijf op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen. Onze huidige bedrijfsgebouwen voldeden niet meer aan onze eigen hoge eisen, met name de ontvangst en voorlichting van klanten liet te wensen over.

Nieuwbouw Duurzaamheidscentrum Verhees en van Dijk

Daarom zijn we een tijd geleden gestart met de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsgebouwen in de vorm van een Duurzaamheidscentrum.

Onlangs zijn we daadwerkelijk gestart met de nieuwbouw van onze toekomst!

In de nieuwe bedrijfsgebouwen komt, naast de kantoren en een ruim magazijn en werkplaats ook een Duurzaamheidscentrum. In dit centrum zullen verschillende technische installaties werkend opgesteld worden. Bijvoorbeeld warmtepompen, balansventilatie, zoneregeling, etc.  Het geheel zal gericht zijn op de verduurzaming van woningen en bedrijfsgebouwen, zowel in de gemeente Deurne als daarbuiten.

De opzet is dat toekomstige bouwers al voordat de eerste tekeningen gemaakt worden, bij ons uitgebreide voorlichting krijgen van alle mogelijkheden van duurzaam verwarmen, koelen en ventileren. Zodat meteen bij het begin van het bouwproces de juiste keuzes gemaakt worden.

Ons multifunctioneel Duurzaamheidcentrum zal eind 2020-begin 2021 worden geopend!!

Samen met ROMA ICT Diensten B.V. zullen wij de locatie aan de Industrieweg 7 en 9 gaan betrekken.

 

Samen met louter lokale ondernemers gaan we onze plannen verwezenlijken.

Bouwkundig aannemer: Bouwbedrijf Leemskuilen B.V.

Staalconstructie PMC Projects

Interieur John Vriens

E-installaties Willem Geilenkirchen

W- installaties Verhees en van Dijk Installatietechniek BV

ICT ROMA ICT Diensten B.V.