Nibe S-serie, de intelligente nieuwe generatie warmtepompen

NIBE lanceert met de S-serie warmtepompen een nieuw digitaal platform dat helpt de kosten te reduceren en tegelijk elke dag een perfect binnenklimaat creëert.

Nibe S-serie, de intelligente nieuwe generatie warmtepompen

Deze nieuwe warmtepompen zullen een natuurlijk onderdeel uitmaken van Smart Homes en zo onze klanten betere kansen bieden om energie te besparen voor een groenere en gezondere wereld.

Met een ingebouwde antenne voor Smart Home technologie, is de warmtepomp in staat om draadloos te communiceren met diverse sensoren en andere componenten van een klimaatinstallatie. Storingen kunnen nu dan ook eenvoudig worden geïdentificeerd zonder in de buurt van de warmtepompen te hoeven zijn

De warmtepompen hebben een nieuw ontwerp, zijn voorzien van een touchscreen in kleur en een nieuwe interface. Het ontwerp is stijlvol en doet in alles Scandinavisch aan.

Online platform myUpink

Online platform myUplink

NIBE ontwikkelde het online platform myUplink dat ervoor zorgt dat alles soepel werkt. Door de temperatuur van het cv-systeem en warmtapwater aan te passen aan je dagelijkse routines profiteer je van maximaal comfort en minimaal energieverbruik. Zowel goedkoper als groener.

Met de myUplink-app kun je je NIBE S-serie warmtepomp heel eenvoudig via je smartphone of tablet bedienen.

Eenvoud en duidelijkheid waren de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van myUplink. Je vindt meteen wat je nodig hebt, zónder het hele menu te hoeven doorzoeken. Door je de controle te geven over warmtapwater en het binnenklimaat in je huis helpt de app je ook bij het besparen van energie. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee.