Remeha hybride warmtepomp werkend opgesteld in onze showroom

De Remeha hybride warmtepomp met een Remeha combiketel hangt nu werkend opgesteld in onze showroom, zie en luister zelf. Maak nu een afspraak. En profiteer van € 2.400,- subsidie!!

In onze nieuwe showroom hebben we de duurzame combinatie van de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp met een Remeha Avanta Ace combiketel werkend geïnstalleerd. Zo kun je met eigen ogen zien hoe zo’n combinatie er uit ziet én kun je zelf het lage geluidsniveau van de warmtepomp ervaren. Maak vandaag nog een afspraak, we adviseren u graag over het verder verduurzamen van uw woning.

Remeha hybride warmtepomp werkend opgesteld in onze showroom

Profiteer van € 2.400,- subsidie

De Nederlandse overheid stimuleert huishoudens en bedrijven om te verduurzamen en daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen. De InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) helpt je daarbij. Op de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp ontvangt u nu € 2.400,- subsidie

Elga Ace, de nieuwe norm in hybride warmtepompen

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. Je breidt namelijk je nieuwe cv-ketel (of bestaande cv-installatie) uit met een warmtepomp. Je bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar met een hybride warmtepomp bespaar je al snel 50% tot 70% op je jaarlijkse gasverbruik en verminder je dus direct je CO2-uitstoot.

De Remeha Elga Ace biedt uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen.

Remeha Avanta Ace combiketel, ideaal voor koppeling met duurzame technieken

De Avanta Ace is een energiezuinige cv-ketel die altijd zorgt voor comfort en ruim voldoende warm water. Ideaal voor kleinere tot iets grotere huishoudens.

De Avanta Ace is slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler en hybride warmtepomp.

Meer informatie over de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp en een Remeha Avanta Ace combiketel

Maak vandaag nog een afspraak.

Kom zelf in onze showroom kijken en luisteren. Als u een afspraak maakt, kunnen we u zo goed mogelijk ontvangen en kunnen we meteen voorstellen uitwerken voor het verduurzamen van uw woning.

Mail ons (info@verheesenvandijk.nl) of bel (0493-341634)