Vervang uw bad door een moderne douche. Veilig en met nauwelijks overlast!

Het vervangen van uw bad door een douche heeft veel voordelen én kan snel en praktisch zonder overlast gebeuren. U kunt van alle gemakken van een veilige douche genieten zonder dat uw badkamer ingrijpend verbouwd hoeft te worden.

Zeker voor senioren zorgt een comfortabele douche (eventueel voorzien van veiligheidsaccessoires) er voor dat men langer veilig thuis kan blijven wonen. Nooit meer moeizaam over de hoge rand van het bad stappen. En het vervangen van uw bad door een douche levert nauwelijks overlast op. Uw tegelwerk blijft intact en omdat we alles van tevoren nauwkeurig inmeten en plannen, kunnen we snel werken. Vaak zijn met in één dag helemaal klaar.

Vervang uw bad door een moderne douche. Veilig en met nauwelijks overlast!

De douchecabines die we aanbieden zijn in een groot aantal maten te leveren. Daarnaast zijn de douches modulair samen te stellen en kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een douche is die past bij uw wensen én uw budget.

Wij zijn uw ideale partner voor het vervangen van uw bad dooreen veilige douche. Bij het vervangen van een bad door een douche werken we (om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken) met een stappenplan.

Uitgebreide info over het vervangen van uw oude bad door een comfortabele. veilige douche…