Een heerlijk koel huis in de warme zomer! Verhoog uw leefgenot met een Gree airconditioner.

Maatwerkoplossingen van Verhees en van Dijk

 

Een heerlijk koel huis in de warme zomer! Verhoog uw leefgenot met een Gree airconditioner.Het klimaat in Nederland verandert waardoor de zomers steeds warmer worden. Houd uw huis in zo’n warme zomer heerlijk koel met een Gree airconditioning afgestemd op uw woning.

Wij zijn gespecialiseerd in klimaatbeheersing zoals koelen en verwarmen. En dankzij onze grote ervaring kunnen wij voor elke situatie een perfecte oplossing aanbieden.

  • Een airconditioner optimaal afgestemd op uw woning
  • Grote koelcapaciteit bij minimaal energieverbruik
  • Service en onderhoud door eigen servicedienst
  • Bedien airconditioner met uw smartphone

Uw woning verdient een Gree airconditioner. Met advies en service van Verhees en van Dijk.

Om uw huis in een warme zomer heerlijk koel (en dus prettig leefbaar) te houden moet de capaciteit van de airconditioner nauwkeurig afgestemd zijn op uw woning. Alleen dan is er sprake van een rendabele investering voor voldoende koelcapaciteit tegen lage energiekosten. Kies voor een Gree airconditioner waarmee u perfect kunt koelen en, indien nodig, ook kunt verwarmen.

Wij berekenen de benodigde capaciteit en adviseren u over de beste apparatuur.

Neem geen genoegen met een willekeurig apparaat ‘van de plank’ maar laat een specialist u adviseren over een échte oplossing. Voor een beter resultaat en lagere gebruikskosten!

Een paar voorbeelden van de airconditioners die wij u kunnen bieden:

Wandmodel U-Crown inverter

Wandmodel U-Crown inverterEen wandmodel airconditioner met energieklasse A+++; keuze uit 3 capaciteiten voor optimale afstemming.

Energiezuinig A+++

De U-Crown is uitermate zuinig dankzij de 1Hz gelijkstroom compressor, gelijkstroom motoren en 0.2 watt standby

3D luchtstroom & 7 standen

De luchtstroom kan van links naar rechts een swing maken van 130° en 180° van boven naar beneden. Bij verwarmen wordt de luchtstroom naar beneden geblazen en bij koelen naar boven. Dit zorgt voor de meest effectieve, efficiënte en comfortabele manier om het juiste leefklimaat te krijgen.

I-Feel sensor

De sensor in de afstandsbediening meet de ruimtetemperatuur en stuurt dit signaal terug naar het toestel. Hierdoor ontstaat een comfortabele temperatuur en luchtstroom daar waar de afstandsbediening is.

U kunt dit toestel standaard ook met uw smartphone-app via Wifi bedienen.

Wandmodel LOMO inverter

Wandmodel LOMO inverterEen wandmodel airconditioner met energieklasse A++; keuze uit 4 capaciteiten voor optimale afstemming.

Voorzien van een energiezuinige modus.

Door de inverter techniek zal de airco niet meer aan en uit schakelen, maar gelijkmatig door blijven draaien, waardoor een constante ruimtetemperatuur ontstaat en energie bespaard wordt.

I-Feel sensor

De sensor in de afstandsbediening meet de ruimtetemperatuur en stuurt dit signaal terug naar het toestel. Hierdoor ontstaat een comfortabele temperatuur en luchtstroom daar waar de afstandsbediening is.

U kunt dit toestel (als een extra optie) ook met uw smartphone-app via Wifi bedienen.

Voor gedetailleerde informatie, advies of een offerte bel of mail ons.