Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, geïnstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit-Bosch dealer.

De Nefit-Bosch SolarLine is het meest verkochte zonneboilersysteem van Nederland! Degelijk, betaalbaar en overal toepasbaar. Tot 60% van het warme water wordt gratis verwarmd door de zon met deze zonneboiler. Nergens krijgt u méér gratis zonne-energie voor uw geld. Met een Nefit-Bosch SolarLine zonneboilersysteem vangt u uitzonderlijk veel zon. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. De perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.
U realiseert een forse gasbesparing terwijl uw warmwatercomfort optimaal blijft.

Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, ge´nstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit dealer.

Een SolarLine-zonneboiler moet voor de eventuele naverwarming van het water worden aangesloten op een Nefit-Bosch combi-ketel, bijvoorbeeld een TopLine.

Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, ge´nstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit dealer.

Duurzame collector met de hoogste opbrengst

De volledig onderhoudsvrije collector heeft een UV- en weersbestendig glasvezelversterkt frame. Het Solar-veiligheidsglas is bestand tegen hevige hagel en sneeuw. De glasplaat laat 92% van het zonlicht door (15% meer dan normaal glas), de absorber is van koper en voorzien van een laag die licht optimaal omzet in warmte.

Advies van Verhees en van Dijk, ook over de subsidiemogelijkheden.

Bij de aanschaf van een zonneboiler is een gedegen advies van groot belang. Wij hebben de kennis van de systemen en kunnen u prima adviseren. Als officiële Nefit-Bosch-dealer (met het oorspronkelijke werkgebied Peelland, Deurne, Asten, Someren, maar tegenwoordig het hele land) kunnen we bovendien gebruik maken van alle expertise die bij Nefit-Bosch aanwezig is.

Omdat de kosten voor energie (zoals gas) de afgelopen jaren stevig zijn gestegen en voorlopig nog wel door zullen stijgen, hebt u de investering in een zonneboilersysteem er over het algemeen al binnen 10 tot 12 jaar uit. Omdat zonnecollectoren zeker 25 jaar mee gaan, gaat u daarna alleen maar geld verdienen. Het rendement op uw investering is dan ook bepaald groter dan de opbrengst op een spaarrekening.
Mail ons  als u meer info wilt over het Nefit-Bosch SolarLine zonneboilersysteem en de subsidiemogelijkheden.

Belangrijkste voordelen

  • Degelijke Nefit-Bosch-kwaliteit
  • Zeer hoge opbrengst
  • Scherp geprijsd door Europese massaproductie
  • Uniek elektriciteitsbesparend systeem
  • Unieke vrijheid in plaatsingsmogelijkheden
  • Maatwerkpakketten voor optimaal profijt van de zon

Voor uitgebreide informatie kunt u ons mailen, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.
Uiteraard vindt u ook meer info op de site van Nefit-Bosch.

Zonnepanelen zijn onmisbaar bij duurzaam wonen.

Bij duurzaam (en gasloos) wonen komt al gauw een warmtepomp om de hoek kijken. Een warmtepomp is een all-electric oplossing voor verwarmen en koelen. Maar een warmtepomp verbruikt natuurlijk wel elektriciteit. Als u de benodigde elektriciteit zelf opwekt met zonnepanelen, hebt een echt duurzame (en voordelige) oplossing.

In de verschillende configuraties die wij voor onze klanten ontwikkelen, spelen zonnepanelen daarom een belangrijke rol. We werken daarvoor intensief samen met HD Solar, de premium leverancier en monteur van zonnesystemen.

Subsidie voor energiebesparing. Plus verschillende mogelijkheden om extra te lenen.

De overheid is er veel aan gelegen om een inhaalslag te maken met energiebesparende maatregelen. Daarom is er nu subsidie voor energiebesparing bij investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en de investering van 5 typen isolatiemaatregel. Plus dat er verschillende mogelijkheden zijn om extra te lenen. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.