Airconditioning (koelen en eventueel verwarmen) voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of bedrijf.

Een goed binnenklimaat in uw huis of bedrijf draagt in belangrijke mate bij tot uw welbevinden. Mensen voelen zich prettiger in een schone, frisse lucht. Ze zijn opgeruimder en komen tot betere prestaties.
Wij kunnen u prima adviseren over een klimaatbeheersingssysteem en uiteraard kunnen we ook voor de installatie zorgen. Wij beschikken over een STEK-gecertificeerde monteur, zodat we probleemloos en veilig airco-installaties aan kunnen leggen én kunnen onderhouden.

Airconditioning (koelen en eventueel verwarmen) voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of bedrijf .

De volledige installatie van airconditioning in één hand

Wij verzorgen de volledige installatie, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zelf. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over allerlei toeleveranciers. Veel wordt gedaan door onze eigen monteurs en voor speciale, bouwkundige werkzaamheden hebben wij een heel netwerk van betrouwbare bedrijven. Maar in alle gevallen voeren wij de regie.
En uiteraard zorgen we ook voor veilig onderhoud aan uw airconditioning.

Airconditioning op maat.

U weet als geen ander welk klimaat u in uw huis of bedrijf wilt. U kent uw gezin of uw medewerkers het beste. Daarom inventariseren we eerst al uw wensen en komen dan met een op maat gesneden advies. Of het nu gaat om de airco voor uw slaapkamer, uw wijnkoeling of het complete klimaatbeheersingssysteem voor uw bedrijf.
Een goed ontworpen en geïnstalleerd systeem zorgt voor jarenlang comfort zonder tochtverschijnselen.

Uw woning verdient een Gree airconditioner. Met advies en service van Verhees en van Dijk.

Om uw huis in een warme zomer heerlijk koel (en dus prettig leefbaar) te houden moet de capaciteit van de airconditioner nauwkeurig afgestemd zijn op uw woning. Alleen dan is er sprake van een rendabele investering voor voldoende koelcapaciteit tegen lage energiekosten. Kies voor een Gree airconditioner waarmee u perfect kunt koelen en, indien nodig, ook kunt verwarmen.

Een paar voorbeelden van de airconditioners die wij u kunnen bieden:

Wandmodel U-Crown inverter

Wandmodel U-Crown inverterEen wandmodel airconditioner met energieklasse A+++; keuze uit 3 capaciteiten voor optimale afstemming.

Energiezuinig A+++

De U-Crown is uitermate zuinig dankzij de 1Hz gelijkstroom compressor, gelijkstroom motoren en 0.2 watt standby

3D luchtstroom & 7 standen

De luchtstroom kan van links naar rechts een swing maken van 130° en 180° van boven naar beneden. Bij verwarmen wordt de luchtstroom naar beneden geblazen en bij koelen naar boven. Dit zorgt voor de meest effectieve, efficiënte en comfortabele manier om het juiste leefklimaat te krijgen.

I-Feel sensor

De sensor in de afstandsbediening meet de ruimtetemperatuur en stuurt dit signaal terug naar het toestel. Hierdoor ontstaat een comfortabele temperatuur en luchtstroom daar waar de afstandsbediening is.

U kunt dit toestel standaard ook met uw smartphone-app via Wifi bedienen.

Wandmodel LOMO inverter

Wandmodel LOMO inverterEen wandmodel airconditioner met energieklasse A++; keuze uit 4 capaciteiten voor optimale afstemming.

Voorzien van een energiezuinige modus.

Door de inverter techniek zal de airco niet meer aan en uit schakelen, maar gelijkmatig door blijven draaien, waardoor een constante ruimtetemperatuur ontstaat en energie bespaard wordt.

I-Feel sensor

De sensor in de afstandsbediening meet de ruimtetemperatuur en stuurt dit signaal terug naar het toestel. Hierdoor ontstaat een comfortabele temperatuur en luchtstroom daar waar de afstandsbediening is.

U kunt dit toestel (als een extra optie) ook met uw smartphone-app via Wifi bedienen.

Brochures met alle technische informatie (pdf) kunt u downloaden op de pagina Downloads (aan de onderzijde van de site).

Mail of bel ons voor gedetailleerde informatie, advies of een maatwerk-offerte, we nemen dan snel contact met u op.