Slimme Robot pompschakelaar voor vloerverwarming, aanschafkosten binnen één jaar terugverdiend!

Traditioneel draait een vloerverwarmingspomp altijd; het water wordt continu rondgepompt. Daardoor kent het systeem helaas een relatief hoog energieverbruik. En een bijkomend nadeel is dat de vloer afkoelt door het rondpompen van afkoelend water.

Maar uiteraard hebben we een slimme oplossing: de Robot pompschakelaar!

Slimme Robot pompschakelaar voor vloerverwarming, aanschafkosten binnen één jaar terugverdiend!
De Robot pompschakelaar is een vernuftige schakelaar die eenvoudig tussen de pomp en de installatie geplaatst wordt. Deze pompschakelaar schakelt de pomp alleen in als er warmtevraag is. Deze oplossing biedt de volgende voordelen:

  • Een energiebesparing van ± € 150,- per jaar; bij een investering €120,- is de terugverdientijd dus minder dan één jaar.
  • Doordat alleen warm water gepompt wordt, meer comfort. U hebt geen last meer van afkoelend water wat rond wordt gepompt.
  • Buiten het stookseizoen schakelt de pompschakelaar de pomp 10 minuten per dag in. Daardoor is geen kans op vastzitten van de pomp door kalkaanslag.
  • De pompschakelaar is eenvoudig te installeren. Begin meteen met besparen.

Verhees en van Dijk is uw beste adres voor uitgekiende energiebesparing.
We kunnen u prima adviseren over energiebesparing die tegelijkertijd het comfort in uw woning vergroot. De Robot pompschakelaar is opnieuw een voorbeeld van een slimme oplossing die uw huis behaaglijk warm houdt en daarnaast zorgt voor kostenbesparing.

Uiteraard geven we u graag nadere informatie over de Robot pompschakelaar. Als u ons een mailtje stuurt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.