Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, geïnstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit dealer.

De Nefit SolarLine is het meest verkochte zonneboilersysteem van Nederland! Degelijk, betaalbaar en overal toepasbaar. Tot 60% van het warme water wordt gratis verwarmd door de zon met deze zonneboiler. Nergens krijgt u méér gratis zonne-energie voor uw geld. Met een Nefit SolarLine zonneboilersysteem vangt u uitzonderlijk veel zon. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. De perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.
U realiseert een forse gasbesparing terwijl uw warmwatercomfort optimaal blijft.

Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, ge´nstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit dealer.

Het wordt nu wel heel aantrekkelijk om te investeren in de aanschaf van een zonneboiler. Niet alleen kunt u belangrijk besparen op de dagelijkse kosten voor warm water, ook ontvangt u ongeveer 20% subsidie op de aanschafkosten. Afhankelijk van het type zonneboiler ontvangt een huishouden gemiddeld € 650,- subsidie. Voor meer info, zie het Nieuws.

Een SolarLine-zonneboiler moet voor de eventuele naverwarming van het water worden aangesloten op een Nefit combi-ketel, bijvoorbeeld een TopLine.

Duurzame energie met de SolarLine-zonneboiler, ge´nstalleerd door Verhees en van Dijk, uw Nefit dealer.

Duurzame collector met de hoogste opbrengst

De volledig onderhoudsvrije collector heeft een UV- en weersbestendig glasvezelversterkt frame. Het Solar-veiligheidsglas is bestand tegen hevige hagel en sneeuw. De glasplaat laat 92% van het zonlicht door (15% meer dan normaal glas), de absorber is van koper en voorzien van een laag die licht optimaal omzet in warmte.

Advies van Verhees en van Dijk, ook over de subsidiemogelijkheden.

Bij de aanschaf van een zonneboiler is een gedegen advies van groot belang. Wij hebben de kennis van de systemen en kunnen u prima adviseren. Als officiële Nefit-dealer (met het oorspronkelijke werkgebied Peelland, Deurne, Asten, Someren, maar tegenwoordig het hele land) kunnen we bovendien gebruik maken van alle expertise die bij Nefit aanwezig is.

Naast de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) zijn er mogelijk nog enkele provinciale en plaatselijke regelingen.  Meer informatie vindt u op de site van Energiesubsidiewijzer.
De Energiesubsidiewijzer is ontwikkeld door Agentschap NL voor Stichting Meer met Minder in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).
Uiteraard bekijken wij in het offertestadium samen met u welke mogelijkheden er zijn voor subsidie.

Omdat de kosten voor energie (zoals gas) de afgelopen jaren stevig zijn gestegen en voorlopig nog wel door zullen stijgen, hebt u de investering in een zonneboilersysteem er over het algemeen al binnen 10 tot 12 jaar uit. Omdat zonnecollectoren zeker 25 jaar mee gaan, gaat u daarna alleen maar geld verdienen. Het rendement op uw investering is dan ook bepaald groter dan de opbrengst op een spaarrekening.
Mail ons  als u meer info wilt over het Nefit SolarLine zonneboilersysteem en de subsidiemogelijkheden.

Belangrijkste voordelen

  • Degelijke Nefit-kwaliteit
  • Zeer hoge opbrengst
  • Scherp geprijsd door Europese massaproductie
  • Uniek elektriciteitsbesparend systeem
  • Unieke vrijheid in plaatsingsmogelijkheden
  • Maatwerkpakketten voor optimaal profijt van de zon

Voor uitgebreide informatie kunt u ons mailen, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.
Uiteraard vindt u ook meer info op de site van Nefit.

Geld lenen voor energiebesparing. De besparingen zijn vaak groter dan de kosten!

Wie zijn huis wil verduurzamen en hiervoor onvoldoende eigen geld heeft, kan een lening afsluiten. De besparingen die gerealiseerd worden met verduurzamen zijn bijna altijd groter dan de kosten voor het geld lenen. Plus dat door het verduurzamen het comfort toeneemt en je actief meewerkt aan een duurzame wereld.

Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan op de een aantal manieren, we hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.