Grundfos Alpha2 pomp, de energiezuinige verwarmingspomp met een terugverdientijd van minder dan 3 jaar.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de pomp in uw centrale verwarmingssysteem gebruikt stiekem best wel veel energie. Gelukkig is er nu een energiebesparend alternatief, de Grundfos Alpha2. Door installatie van deze pomp kunt u tot wel 400 kWh per jaar besparen ten opzichtte van een standaard pomp; bij een energieprijs van € 0,20 per kWh bedraagt uw besparing dan al snel € 80,- per jaar. En dat jaar in, jaar uit.
Deze revolutionaire circulatiepomp vergt een iets hogere investering dan een normale pomp, maar door de gerealiseerde besparing van zo'n 80% hebt u deze investering er gegarandeerd binnen 3 jaar uit. En vaak in een kortere periode.

Grundfos Alpha2 pomp, de energiezuinige verwarmingspomp met een terugverdientijd van minder dan 3 jaar.

Voordelen van de energiezuinige Grundfos Alpha2 verwarmingspomp:

  • Dankzij de combinatie van een unieke frequentieomvormer, permanente magneet rotor en compacte stator-technologie staat de Grundfos Alpha2 verwarmingspomp bovenaan op de energieschaal.
  • Het compacte ontwerp van deze circulatiepomp maakt installatie ook in krappe ruimtes probleemloos mogelijk.
  • De fabrieksinstelling AUTOadapt selecteert automatisch het meest optimale werkpunt; de verwarmingspomp past zijn werking automatisch aan op de vraag van het systeem.
  • Het LED display geeft continu het huidige energieverbruik weer.
  • Door de veel geprezen Alpha-plug (Plug-en-pump) is een snelle elektrische aansluiting van de pomp mogelijk.

Grundfos dealer, dus probleemloze installatie.

Als Grundfos dealer staan we garant voor een probleemloze installatie van deze energiebesparende verwarmingspomp in uw verwarmingssysteem. We kennen de techniek en onze mensen worden regelmatig getraind.
Als u meer wilt weten over de Grundfos Alpha2 verwarmingspomp en de voordelen die dat in uw situatie oplevert, mail ons dan, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.