DRU gashaarden combineren sfeer met geavanceerde, zuinige stooktechniek.

Eigen haard is goud waard! Een uitdrukking die al eeuwen oud is en ook een uitdrukking die aantoont dat een haard al voor vele generaties het vertrouwde en gezellige middelpunt van het huis is.
De moderne DRU gashaarden zijn een stijlvol en gezellig middelpunt van elke woning. U hebt de keuze uit een groot aantal modellen die vaak ook in verschillende afmetingen leverbaar zijn.

DRU gashaarden combineren sfeer met geavanceerde, zuinige stooktechniek.

Maar het meest onderscheidene aan de DRU gashaarden is het grote gebruiksgemak en de geavanceerde techniek.
Gas is een schone brandstof die geen fijnstof veroorzaakt, er komt geen roet vrij en het afvoerkanaal blijft vrijwel schoon.
Het stoken van een moderne DRU gashaard is bijzonder eenvoudig. Met slechts één druk op de knop kunt u genieten van een prachtig en natuurlijk haardvuur. Geen gesleep met hout, geen stof door legen van een aslade. Bij de productie worden de gashaarden al perfect afgesteld, zodat de verbranding altijd optimaal is. Het regelen in huis gebeurt met een afstandsbediening met thermostatische functie. De getrapte brander zorgt voor een prachtig vlambeeld, een laag verbruik en het hoogste remdement.

DRU gashaarden combineren sfeer met geavanceerde, zuinige stooktechniek.

De installatie van een gashaard is simpel. Bij een gesloten verbranding (de verbrandingsvorm die veruit het meeste voorkomt en ook de voorkeur heeft) kan de afvoer eenvoudig door de muur, Dus zelfs als u geen schoorsteen hebt, kunt u nog volop genieten van een gashaard. Wij, van Verhees en van Dijk, hebben een grote ervaring, de installatie van een gashaard is bij ons dan ook in vertrouwde handen.

Bij de DRU gashaarden kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan inbouwhaarden in de z.g. slim line uitvoering die praktisch compleet lijstloos zijn. U hebt daardoor een volledig zicht op het vuur. Daarnaast zijn er ook diverse typen vrijstaande haarden leverbaar.
Uiteraard geven we u graag nadere informatie over het leveringsprogramma. Als u ons een mailtje stuurt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.