Alira LWDV warmtepomp met een watertemperatuur tot 70°C, te gebruiken met bestaande radiatoren!

De nieuwe Alpha Innotec Alira LWDV modulerende lucht/water-warmtepompen leveren een beduidend hogere cv-watertemperatuur tot 70°C, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen (-22°C tot +35°C). Hierdoor kunnen uw bestaande traditionele warmtesystemen, zoals radiatoren, blijven hangen. Daardoor zijn deze warmtepompen ook ideaal voor toepassing in bestaande woningen. Er is immers geen noodzaak om in bestaande (betegelde) vloeren vloerverwarming te frezen. U kunt zonder ingrijpende bouwkundige maatregelen overstappen op een duurzame wijze van verwarmen.

Alira warmtepomp met een watertemperatuur tot 70C, te gebruiken met bestaande radiatoren!

De Alira warmtepompen zijn een uitstekend alternatief voor alle woningen die met een traditionele gasgestookte cv-ketel tot maximaal 1600 m³ gas per jaar verbruiken.

De monoblock buitenunit is zeer stil, slechts 50 dB(A) geluidsdrukniveau op 1 meter afstand (vergelijkbaar met regen, koelkast, in het bos) waardoor de unit probleemloos toegepast kan worden in een intensief bebouwde omgeving. In de nachtmodus is het zelfs mogelijk dit tot 44 dB(A) terug te brengen.

De Alira LWDV is in twee uitvoeringen leverbaar: met een geïntegreerde boiler van 185 of 300 liter en een cv-buffervat, of met een aparte boiler van 200 of 300 liter en een cv-buffervat. Bij de laatste optie kunnen de verschillende onderdelen (HDV binnendeel, boiler en cv-buffervat) flexibel in de woning opgesteld worden.

De LWDV warmtepomp maakt gebruik van een natuurlijk koudemiddel, propaan (R290). Hiermee is het de allereerste modulerende lucht/water-warmtepomp waarbij hoge cv-temperaturen hand in hand gaan met de beste en toekomstbestendige koudemiddelen.

Alira warmtepomp met een watertemperatuur tot 70C, te gebruiken met bestaande radiatoren!

Een warmtepomp met tal van voordelen

  • Verwarmen en warmtapwater in één enkel systeem met monoblock technologie
  • Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • 70°C cv-temperatuur, bestaande radiatoren kunnen blijven hangen
  • Geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig
  • Standaard boiler voor 185/300 liter tapwater
  • Werkt bij buitentemperaturen van -22°C tot +35°C

Geld lenen voor energiebesparing. De besparingen zijn vaak groter dan de kosten!

Wie zijn huis wil verduurzamen en hiervoor onvoldoende eigen geld heeft, kan een lening afsluiten. De besparingen die gerealiseerd worden met verduurzamen zijn bijna altijd groter dan de kosten voor het geld lenen. Plus dat door het verduurzamen het comfort toeneemt en je actief meewerkt aan een duurzame wereld.

Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan op de een aantal manieren, we hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Voor uitgebreide informatie of een offerte kunt u ons eenvoudig mailen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer info uiteraard ook op de site van Alpha Innotec