Verbouwing woonhuis Horst-America

Een bestaande woning in Horst-America is op verzoek van de nieuwe eigenaar door ons voorzien van compleet nieuwe installaties. In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Hurkmans & Joris is de hele woning gestript en volledig gerenoveerd, zodat de nieuwe bewoners meteen kunnen profiteren van het comfort én de kostenbesparingen van de nieuwe installaties.

Centrale verwarmingssysteem met Nefit SolarLine zonnecollectoren en zonneboiler.

Met de Nefit SolarLine wordt tot 60% van het warme water gratis verwarmd door de zon. De collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. En de perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat. Via het regelpaneel bij de verwarmingsinstallatie kunnen de bewoners alle regelingen eenvoudig zelf instellen. Heel verrassend hebben we in deze woning ook een moderne gashaard ingebouwd.

Ruimteregeling voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek worden alle ruimtes individueel verwarmd, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgden we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair (door de toekomstige bewoners gekozen in de showroom in Nederweert) en al het loodgieterswerk. Al het leidingwerk van riolering, water en gas is compleet nieuw aangelegd.