Verbouwing tot energieneutrale woning

In Beek en Donk verbouwen we een bestaande wat oudere woning tot een comfortabele, energieneutrale woning. De installatie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Nefit EnviLine Tower warmtepomp.

Een volledig elektrische oplossing. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine warmtepomp een enorme besparing op. Voorzien van een geïntegreerde rvs boiler van 190 liter. Het tapwater wordt verwarmd door de warmtepomp en indien nodig bijverwarmd met behulp van een in de binnenunit geïntegreerde elektrische naverwarmer van 9 kW. Een voordeel van deze variant is dat alles is geïntegreerd in één binnenunit. Het systeem werkt volledig op elektriciteit, dus een gasaansluiting is overbodig.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de verdieping.

Als installatiebedrijf verzorgen wij in de woningen alle installaties waaronder ook een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Sanitair en loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk. Plus al het zinkwerk.