Staalframewoning met geavanceerde installaties

In Arnhem hebben we de installaties geleverd voor een staalframewoning. Een staalframewoning maakt snel bouwen mogelijk en biedt een grote vrijheid in zowel het ontwerpen van de woning als in de gevelafwerking. Bij deze woning is van biede vrijheden volop gebruik gemaakt.

Vloerverwarming met zoneregeling

De verwarming van de woning gebeurt via stadsverwarming. Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op tackerplaat. Op de isolerende tackerplaat monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Met de moderne regeltechniek van de zoneregeling kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

DUCO Comfort Plus ventilatiesysteem

DUCO Comfort Plus Systeem is het meest uitgebreide systeem van Duco en speciaal ontwikkeld voor vraagestuurd ventileren, met regelkleppen op basis van vocht en CO2. De DucoBox heeft een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast en is daarmee de stilste van Europa. Het DUCo systeem is gecombineerd met het HybalansPlus ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.