Schuurwoning Deurne

In Deurne realiseren we op dit moment de installaties in een bijzondere woning. De eigenaar zelf noemt het een schuurwoning, de voormalige schuur achter de woning wordt verbouwd tot een zeer comfortabele woning waar comfort en energiebesparing hand-in-hand gaan.

Centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming, op de verdieping met radiatoren. Bij de vloerverwarming werken we met noppenplaat (met een dampremmende laag), hierop monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

DRU gashaard combineert sfeer met geavanceerde, zuinige stooktechniek.

De woning wordt voorzien van een moderne DRU gashaard, een stijlvol en gezellig middelpunt van de woning met een geavanceerde, zuinige stooktechniek.

Ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

We werken in de woning met een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. De aanvoer en de afvoer is voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Ruimteregeling voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk. Omdat het water in Deurne ook erg hard is, installeren we hier een waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.