Nieuwbouwwoning Vlierden met duurzame installaties

In Vlierden voorzien we een mooie traditioneel gebouwde nieuwbouwwoning (met rieten kap!) van duurzame, energievriendelijke installaties.

De installatie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Nefit EnviLine Tower warmtepomp voor verwarming en koeling.

Een volledig elektrische oplossing. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine warmtepomp een enorme besparing op. Voorzien van een geïntegreerde rvs boiler van 190 liter. Het tapwater wordt verwarmd door de warmtepomp en indien nodig bijverwarmd met behulp van een in de binnenunit geïntegreerde elektrische naverwarmer van 9 kW. Een voordeel van deze variant is dat alles is geïntegreerd in één binnenunit. Het systeem werkt volledig op elektriciteit, dus een gasaansluiting is overbodig.

Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat dit soort woningen absoluut kierdicht zijn (om ze zo energiezuinig mogelijk te maken) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Ruimteregeling voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief infiltratiesysteem en waterontharder.

Uiteraard verzorgen we in deze woning ook het volledige loodgieterswerk (gas, water en riolering), plus een infiltratiesysteem voor het hemelwater. En leveren we al het sanitair.

Omdat het water in Vlierden ook hard is, installeren we hier een waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.