Nieuwbouw woonhuis Mierlo

In Mierlo verzorgen we de complete installatie voor een nieuwbouw woonhuis. De installatie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk inclusief een mechanisch ventilatiesysteem. Omdat het water in Mierlo ook hard is, installeren we hier een waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de verdieping.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De innovatieve ventilatie-units leveren een belangrijke bijdrage aan een comfortabel binnenklimaat, zorgen voor een stille werking in woon- en slaapkamers, leveren gezonde, stofvrije lucht en bieden bescherming tegen een te hoge luchtvochtigheid.