Nieuwbouw woning Vlierden

In Vlierden verzorgen we alle installaties in een nieuwbouw woning. In deze woning wordt gebruik gemaakt van een aantal geavanceerde systemen die enerzijds zorgen voor een belangrijke energiebesparing en anderzijds het wooncomfort belangrijk verhogen.

Centrale verwarmingssysteem met Nefit SolarLine zonnecollectoren en zonneboiler.

Met de Nefit SolarLine wordt tot 60% van het warme water gratis verwarmd door de zon. De collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. En de perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de verdieping.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Ruimteregeling  voor meer comfort en lage kosten.

De centrale verwarming wordt gecombineerd met een ruimteregeling. Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.