Nieuwbouw woning Someren

In Someren realiseren we de installaties in een nieuwe woning. De bewoners hebben er –heel terecht- voor gekozen om in de nieuwe woning voor een maximaal comfort te gaan. Dankzij de geavanceerde systemen die wij kunnen bieden, gaat dit comfort probleemloos samen met een belangrijke energiebesparing.

Centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op die noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Sanitair en loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.