Nieuwbouw woning Lierop

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming, op de verdieping met radiatoren. Bij de vloerverwarming liggen de aanvoer- en retourleidingen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Jaga Mini Canal geforceerde convector

Bij de grote glaspartijen in deze woning gebruiken we de Jaga Mini Canal geforceerde convector. Mini Canal wordt kant-en-klaar geleverd. Verborgen onder het rooster zit een supersnel Low-H2O element. Een ideale aanvulling op vloerverwarming. Het volledige binnenwerk van Mini Canal is “onzichtbaar” gemaakt door alle onderdelen donkergrijs te lakken. Het enige wat nog opvalt,is het begaanbare afdekrooster, dat perfect aan de vloer kan aangepast worden.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair (door de toekomstige bewoners gekozen in de showroom in Nederweert) en al het loodgieterswerk. Omdat het water in Lierop ook erg hard is, installeren we hier een waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.